Search

Näin puet rippilahjan albaan


kaikki paketissa rippilahja paketointi-idea

Kesä on juhlien sesonkiaikaa. Yksi herkimmistä kesäjuhlista on nuoren ripille pääsy. Tässä lahjapaketissa yhdistyvät konfirmaatiopäivän yleisimmät tunnusmerkit: rippilapsen yllä hohtava valkoinen alba, kaulaan ripustettava risti ja kauniit onnittelukukat. Yksinkertaisesti koristeltu paketti on yhtä ikimuistoinen kuin konfirmaatiopäivä nuoren elämässä.

Näitä tarvitset:


Valkoista lahjapaperia (Granit)
Teippiä
Koristeristi (Sinelli)
Ketjukuvioista ääriviivatarraa (Sinelli)
Koristekukka (Tiger)
Liimapyssy

Näin onnistut:


1. Aloita käärimällä lahja valkoiseen lahjapaperiin. 

2. Paketin päällipuolella oleva kaulaketju tehdään ääriviivatarralla. Irroita ketjuvioinen ääriviivatarra arkista. Varmista, ettei ketjun silmukoihin ole jäänyt tarrapaloja. Tarvittaessa käytä apuna neulaa, jolla tarrapalat on helppo painella pois silmukoista. Kiinnitä tarrat paketin päällipuolelle niin, että niistä muodostuu kaulaketjun muotoinen V-kuvio. Ketjun päät voivat ulottua päädyn yli kuten kuvassa.

kaikki paketissa paketointi-idea rippilahja

3. Lopuksi liimaa risti kiinni tarrojen liitoskohtaan. Viimeistele lahja liimaamalla hento koristekukka paketin alaosaan. Käytä ristin ja kukan kiinnittämiseen kuumaliimaa. Pakettisi on valmis!

Vinkit:

  • Joskus valkoinen lahjapaperi on niin ohutta, että lahja näkyy paperin läpi. Kiedo lahja ennen paketointia valkoiseen kopiopaperiin, jolloin sisälmys säilyy yllätyksenä avaamiseen asti.
  • Koristekukan sijaan voit solmia paketin ympäri valkoisen nyörin kuten alboihin kuuluu.
  • Idea taipuu hyvin myös itse tehtyyn onnittelukorttiin.

Tämä postaus ei ole sponsoroitu.

1 kommentti

  1. Tämäkin lahjapaketti on todella upea, tykkään kovasti. Olen itse käyttäny tuota tyyliä joskus rippikortteihin :)

    VastaaPoista