Ystävämme brunssipöytä kutsuu sunnuntaina. Koska kesän raparperisadosta osa on vielä hyödyntämättä, päätimme valmistaa brunssiviemisiksi raparperi-kardemummahilloa. Ja niinhän se on, että itse tehty hillo pesee kaupan vastaavat mennen tullen. Raparperin kirpeydelle saa mukavaa vastapainoa lisäämällä seokseen kardemummaa. Viimeistele vieminen kauniilla lasipurkilla ja etiketillä. (Kuvan etiketti: Ikea)
Raparperi-kardemummahillon ohje
Vinkit:
Lisää kardemummaa oman maun mukaan 0,5-1,5 ruokalusikallista.
Kardemumman lisäksi hilloa voi piristää inkiväärillä.
Raparperikardemummahillo on yhdyssana (viittaan siis tuohon käsinkirjoitettuun etikettiin).
VastaaPoistaMietinkin, kuka kiinnittää ensimmäisenä huomiota tuohon. Olet oikeassa!
VastaaPoistaTätä vois kyllä kokeilla. Kardemumma on niin hyvä mauste. :)
VastaaPoista