Search

Säihkyvä onnittelukortti hääparille

onnittelukortti-glitter
Kuukauden sisällä on tullut piipahdettua yksissä jos toisissakin häissä ja seuraavat häämöttävät jo edessä. Kesä on rakkauden juhlaa ja se on hienoa se. Korttiaskartelu on jäänyt blogissamme vähemmälle huomiolle, joten eiköhän korjata tilanne nyt. Aleksin käsissä syntyi taannoin kaunis onnittelukortti hääparille, josta ei puutu säihkettä ja kuplintaa. Onnittelukorttiin on askarreltu kaksi kuohuviinilasia, jotka on täytetty kultahileellä. Tämä kaunis onnittelukortti soveltuu häiden ohella myös muihin juhlatilanteisiin.

onnittelukortti-askarteluidea

Onnittelukortti hääparille


Piirrä kartongille kuohuviinilasien sabluunat ja leikkaa ne askarteluveitsellä irti. Leikkaa valkoisesta paperista kartongin kokoinen pala ja sovita se kartongin alle. Merkitse kynällä sabluunaa hyödyntäen, mihin kohtaan paperia haluat kultahilettä. Laita sabluuna sivuun ja levitä liimaa valkoiseen paperiin merkitsemillesi kohdille. Ripottele liiman päälle kultahilettä ja kaada ylimääräiset hileet pois. Kun liima ja hile ovat kuivuneet, liimaa sabluuna valkoisen paperin päälle. Liimaa nämä vielä lopuksi valmiiseen korttipohjaan.

pullo-hääparille1

Kortin lisäksi muistimme hääparia pullollisella Freixenetin kuplivaa. Koska pullo oli muodoltaan hyvin juhlava, emme halunneet piilottaa sitä lahjakääreiden sisään. Sen sijaan ripustimme pullon kaulaan muutaman avaimen symboloimaan rakkautta. Lopputuloksen viimeisteli ympärille kiedottu rusetti. Pienillä elementeillä syntyi kaunis kokonaisuus.

Nämä Freixenetin skumppapullot muuten olivat viime talvena erityisesti tuunaajien keskuudessa todellinen hitti. Silloin moni innostui tekemään niistä koristevalaisimia. Hurmosta selittänee se, että pullon kennomainen pinta heijastaa valon kauniisti ympäröivään tilaan. Ilmiö näkyi ajoittain myös tyhjinä hyllyinä Alkon myymälöissä.

avaimet-pullossa

Mitä pidät tästä simppelistä, mutta kauniista lahjakokonaisuudesta? Onko sinulla tiedossa kesähäitä tai muita juhlia tänä suvena?

Aurinkoista viikonloppua!

21 kommenttia

  1. Onpa kaunis kortti! Pullo myös. 😊

    Meillä ei tälle kesää taida olla kuin yhdet rippijuhlat, ja niidenkin aikaan ollaan reissussa..🙈

    Ihania kesäpäiviä ja -juhlia teille! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sumi. Juhlaa tosiaan riittää, mutta saadaan onneksi kesällä myös lomailla. Viime vuonna meillä taisi olla kaikkiaan seitsemät eri juhlat ja siinä meni koko kesä erilaisilla kinkereillä käydessä. Nyt ei sentään vastaavaa juhlasumaa.

      Poista
  2. Meikäläinen ja sitä mukaa myös ystäväpiiri on sen ikäistä, että häitä päästäneen juhlimaan vasta sitten seuraavan sukupolven merkeissä :).

    Ja juu, tykkään sekä kortista että pienesti tuunatusta pullosta, joka on jo itsessään sen verran juhlava, että enempi olis ollut liikaa.

    Iloista juhlintaa ja juhlien ulkopuolista aikaa myös teille molemmille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin juhlava tuo pullo. Kaunis annettava sellaisenaan :) Me taidamme elää nyt sitä aikaa elämässä, kun näitä häitä tosiaan mahtuu useampikin vuoteen. Mukavia juhlia joka tapauksessa :)

      Poista
  3. Ihana kortti, tosi kaunis! Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  4. Kaunis kokonaisuus. Myös meiltä löytyy ko.pullo valaistuna... :)
    Aurinkoa ja hyvää tuulta viikonloppuun täältä Tuiskulasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin, että varmasti lukijoiden joukosta löytyy joku pullosta valaisimen tehnyt. Sen verran iso hitti tuo oli. Ehkäpä sitä itsekin kokeilee sellaista jahka syksyn hämärät saapuvat. Sitä ennen nautitaan kesästä täysin siemauksin :)

      Poista
  5. Todella kaunis lahja ja aivan ihana kortti! Meillä ei ole juhlia tiedossa, mutta tulihan tuossa jo juhlittuakin aiemmin.
    Ihanaa viikonloppua ihanuudet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi. Ihanat olivat nuo teillä olleet juhlat, mitä kuvia olen katsellut :)

      Poista
  6. Kaunis ja tyylikäs kortti sekä lahja. Häät on ihania juhlia. Viime kesänä meillä olikin häitä, mutta tänä kesänä ei yksiäkään. No, onneksi on muita iloisia juhlia tiedossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että teillä tiedossa muita iloisia juhlia, vaikka häitä ei nyt osukaan tälle kesälle. Tänä vuonna säät ovat ainakin hellineet tähän asti suven sankareita. Toivotaan, että aurinkoa piisaa aina loppukesään asti :)

      Poista
  7. Ihan pieni muutos tähän lahjaideaan. On paras varata yksi pullo kyseistä kuohujuomaa kortin tekovaiheeseen, koska kortin tekijällä on kuitenkin jano 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset :) Sitä kun tulee kaikenlaista koristusta hamstrattua, niin nuo avaimet oli kuin tehty tähän kokonaisuuteen.

      Poista
  8. Ihana kortti. :)
    Yhtään juhlaa ei ole tiedossa tänä kesänä. Mutta se on jo juhla kun on kesä, nautitaan. <3

    VastaaPoista
  9. Wau! Upea kortti!
    Hyvää juhannusviikkoa!💕😊

    VastaaPoista
  10. Yhdet kesähäät tulossa. Kiitos kivasta lahjavinkistä. Tuo Freixenet Prosecco -pullo lahjan kylkeen sopiikin mainiosti. Ja avaimet! . Korttikin on todella ihana, mutta nyt ei sen tekemiseen aika riitä (on remonttihommat mökillä).
    Kiitos ja ihanaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
  11. On kyllä just sopivasti säihkettä - hieno idea, ja muuntautuu taas moneen eri asiaan.
    Mukavaa mittumaaria!

    VastaaPoista
  12. Kaunis onnittelukortti <3 mukavaa sunnuntaita toivotellen Ronja

    VastaaPoista
  13. Kaunis kortti yksinkertaisuudessaan <3 Tuo kuohuviini on kyllä yksi suosikeistani. Ensin luulin sen olevan Cavaa, koska heillä on samannimistä kuohuvaa, mutta tarkempi tutkimus osoitti oletukseni olevan väärä. Aurinkoista viikkoa teille molemmille <3

    VastaaPoista