Search

Onnittelu ajokortin saaneelle

Onnittelulahja ajokortin saaneelle
Keväällä riitti paljon juhlan aihetta. Ensin Aleksin veli saavutti täysi-ikäisyyden rajapyykin. Sitä seurasi ajokortin saaminen ja ikioma auto. Monta syytä juhlaan. Mutta millainen olisi mukava onnittelu ajokortin saaneelle nuorelle miehelle? Päädyimme hankkimaan tuoreelle autonomistajalle erilaisia autoiluun liittyviä asioita lahjaksi.

Autoteema ulottui myös lahjapakettiin. Näpertelimme ajokortin saaneen lahjapakettiin automerkki Seatin logon pahvista ja foliosta. Ei liene vaikea arvata, minkä merkkinen menopeli Aleksin veljen ensiauto on. Seatin logo on ensin mallinnettu paperille, siitä paksulle pahville ja leikattu lopuksi irti askarteluveitsellä. Koska meillä ei omasta takaa ollut kiiltävää, hopeanväristä spraymaalia, päällystimme pahvin foliolla. Olisihan tuon voinut muullakin värillä tehdä, mutta foliolla logo muistuttaa alkuperäistä logoa värimaailmaltaan. 

Paketointi-idea

ajokorttionnittelut

Tällaista tällä kertaa. Loppuviikosta kurkistellaan, millaisia pulloja veimme ystävillemme tuparilahjaksi.

17 kommenttia

 1. Hehee hauska idea tuo logo.Mikähän logo olisi vaikenta tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein piti itsekin alkaa miettiä, että mikä logo on haastavin. Alfa Romeossa ainakin on vähän näpertelyä, koska useampi väri ja kuvio logon sisällä :)

   Poista
 2. Hauska idea jälleen!!! Liisa

  VastaaPoista
 3. Hauska idea ja kiva toteutus <3
  Ihanaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa toivottelemme sinulle ja lämpimät kiitokset jälleen kehuista. Nautihan lämpimästä päivästä :)

   Poista
 4. Ajatuksella annettu lahja on ihan paras, teiltä saadut lahjat tekevät varmasti läheisistä iloisia <3

  VastaaPoista
 5. Meillä tämä on ajankohtaista, kun poikani saa ajokortin lähiviikkoina. Mitä muuta ostitte lahjaksi? Kiva kortti muuten 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paketti sisälsi kaikkea mikrokuituliinoista, tuunattuun parkkikiekkoon ja autovahaan :) Oli mieleinen paketti saajalle :)

   Poista
 6. Tosi hieno paketti!!
  Eihän tuota raaskisi avata :)

  VastaaPoista