Search

Paprika dippikippona

Paprika dippikippona Kaikki Paketissa

Kun muutaman viikon menee tukka putkella ja viimein koettaa vapaahetki, voi hyvällä syyllä antaa itselleen luvan pieneen napostelutuokioon. Istahdimme terassille sipsikulhon kanssa, katselimme syksyistä luontoa ja nautimme hiljaisuudesta. Levollinen olo täytti mielemme.

Vuosi takaperin olimme ystävän herkkupöydässä, jossa dippikippona oli käytetty paprikaa. Hauska idea, jota meidänkin oli testattava. Niinpä tuona syksyisenä hetkenä sipsikulhon vieressä pöydässämme komeili dippikastikkeella täytetty paprika. Hih, kuinka herkullisen värinen kokonaisuus. Oranssi paprika oikein tulvi syysväriä. Hiipipä ajatuksiimme myös lähestyvä Halloween. Vaikka kurpitsajuhla ei Suomessa kovin suureen suosioon ole päässytkään, on meillä ollut tapana askarrella jotain teemaan liittyvää. Mitähän sitä tänä vuonna keksisi?


Paprikadippikippo Kaikki Paketissa

Paprikan täyttäminen dippikastikkeella Kaikki Paketissa

Onkos siellä syksy tuonut kiireitä mukanaan? Entä mikä on sinun tapasi irrottautua arjen kiireistä? 

Hemmotteluhetkiä on luvassa seuraavissakin postauksissa. Silloin olemme Spa-tunnelmissa.

15 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö vain :) Onhan tuo kivempi kuin se kermaviilipurkki, joka meillä on yleensä dippikippona. Toki dipin voisi laittaa myös kauniiseen astiaan, mutta usein tulee mentyä helpoimman kautta ja käytettyä kermaviilipurkkia kippona :)

   Poista
 2. Tää idea taitaa päästäkin meilläkin heti tänään käyttöön kun mietteissä leffailta ja herkkuilta ;) Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 3. Hih! Siis kuinka helppo ja hauska idea, mutta eipä ole koskaan käynyt mielessä :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin sitä tulee ajatelleeksi, että paprika on näinkin monikäyttöinen. Vaikkakin täytettyjä paprikoita mekin olemme aiemmin tehneet, mutta tämä käyttötapa ei ole ennen tullut mieleen.

   Poista
 4. Nää on taas näitä ideoita, kun tuntee itsensä tyhmäksi kun ei ole tullut mieleen moinen. :D Mukavaa viikonloppua teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi. Samoin sinulle, ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Töissä on kiireinen aika menossa. Ollaan ihan tarkoituksella ollaan rauhoitettu viikonlopusta yksi päivä perheen kanssa yhteiseen aikaan. Välillä pitää osata vain olla. Minä olen aina halunnut koittaa kaivertaa kurpitsaa (vaikka ei Halloweenia juhlitakaan).
  Mukavaa viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanot. Vielä kun oppisi oikeasti olemaan vaan jouten. Silloinkin kun on vapaata, tulee sitä aina jotain huseerattua. Nuorempana tuli kyllä lorvittua senkin edestä, mutta olen tainnut tulla isääni. Hän ei ole koskaan osannut olla paikallaan :)

   Poista
 6. Ihana idea. Pitääpä pistää korvan taakse, seuraavien illanistujaisten varalle.
  Minulle syksy on tuonut tällä kertaa ylimääräistä vapaa-aikaa, kun raskauskroppa ei pysy enää mukana työtahdissa. Täällä sitä vapaa-aikaa on hyödynnetty siivoamalla asuntoa hiljalleen lattiasta kattoon.

  VastaaPoista
 7. Tämäpä on aivan loistava idea! Halloween-juhlissa voisi käyttää myös vaikkapa kurpitsaa jos sattuisi löytämään näin pientä.

  VastaaPoista
 8. Hauska idea! :) Syksy tuntuu nyt kovin kiireiseltä, mutta eiköhän asiat taas kohta helpota. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne teille. :)

  VastaaPoista
 9. Voi miten kiva idea tuo paprika purkki! Halloween juhlissa voisi hyödyntää vinkkiä...

  VastaaPoista