Search

Skeittipaketti hurmaa kuin Frontside Ollie

Skeittilauta lahjapaketissa Kaikki Paketissa

Muistatteko Robinin Frontside Ollie -kappaleen, joka nousi hitiksi vuonna 2012? Todellinen korvamato, jota teinien lisäksi hyräili myös varttuneempi väki. Moni kipaletta hyräillyt on saattanut pohtia, mitä Frontside Ollie oikeastaan tarkoittaa? Biisin nimi viittaa rullalautailutemppuun. Ollie on skeittailun tärkein temppu ja tarkoittaa hyppyä. Frontiside Ollie on perushyppyä haastavampi. Siinä hypätään ja käännytään laudan kanssa 180 astetta selän puolelle, kun vastaavasti Backside Olliessa käännös tapahtuu mahapuolen kautta. Kuulostaa haastavalta!

Vaikka hieman skeittisanastoa tässä avasimmekin, meitä ei rullalaudan päälle saa. Parempi niin, sillä jälki voisi olla rumaa. Pysyttelemme siinä, minkä osaamme: paketoinnissa. Syy skeittipuheisiimme kumpuaa tämänkertaisesta lahjapaketista. Janin suvusta löytyy yksi vannoutunut skeittaaja, jolle  suunnittelimme teemaan soveltuvan syntymäpäiväpaketin. Saammeko esitellä: Skeittipaketti!


Rullalauta lahjapakettiin Kaikki Paketissa

Lahjapaketin päällä komeilee pieni rullalautta, joka tunnetaan myös nimellä sormiskeitti. Se on kuumaliimattu erillisestä lahjapaperisuikaleesta tehdyn asfalttiosuuden päälle. Käytimme liimaa maltillisesti, jotta skeittilaudan irrotus onnistuisi helposti. Asfalttiosuuteen piirsimme valkoisella tussilla tiemerkinnät. Lisäksi reunuksia kiertää onnittelutekstillä varustettu lahjanauha.

Skeittilahjapaketti Kaikki Paketissa

Lopuksi pahoittelemme, että päivitystahtimme täällä blogissa tulee seuraavat pari viikkoa olemaan tavanomaista verkkaisempi. Syynä on muutama isompi projekti, joissa olemme parhaillaan mukana. Kerromme niistä lisää myöhemmin täällä blogissa. 

Rullaavaa loppuviikkoa!

P.S. Menovinkki viikonlopuksi: Helsingin Katajanokalla järjestetään viikonloppuna kädentaitomessut. Jos satut olemaan Helsingin suunnalla, käy ihmeessä messuilla. Viime vuonna messuilta tarttui mukaamme vaikka mitä mukavaa. Lisätietoa messuista täältä (klik!)


19 kommenttia

 1. Ihan mieletön idea, näin seitsemän pojan isosiskon silmissä! Itsenihän pitäisi varmaan suunnitella tuosta vielä lätkäversio, koska meidän perhepiirissä ei skeittaaminen sytytä. ;)
  Itse suosittelen myös noita kädentaitomessuja. On tullut itsekkin vierailtua niillä menneinä vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lätkäversio kuulostaa myös huippuidealta! Me yritetään myös raivata kalenteriin messujen mentävä kolo. Viime vuonna pidimme tarjonnasta todella paljon!

   Poista
 2. Todella hieno toteutus jälleen kerran! Seuraavaksi kun on sukulais lapsen synttärit niin tuun kurkkimaan tämän idean jos tätä pystyisi jotenkin sählyyn soveltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä voi hyvinkin soveltaa niin sählyyn kuin muihinkin harrastuksiin :) Mielikuvitusta vain kehiin :)

   Poista
 3. Loistava idea :) Meillä yksi skeittaaja talossa ja yhäkseen on jonkun muun pikku-skeittaajan synttärit :) Vinkit alkaa jo tällä juhlavauhdilla loppua eli kiitos tästä :)

  Mukavaa keskiviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, jos tässä on idean poikasta sinnekin suuntaan :)

   Poista
 4. Hieno idea skeittarin lahjapaketin käärimiseen :) tuota taidankin soveltaa hieman ja tehdä samalla idealla rallikuskille paketin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti täällä onkin tullut jo esiin mm. sählypaketti. Rallipaketin saa hauskasti, kun korvaa laudan autolla.

   Poista
 5. Tosi kivan ja erilaisen näköinen paketti. Mun poika sanoi COOL ja hei, se tietää, kun on 12v. skeittari/jalkapalloilija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee. Huippua saada hyvää cool-palautetta myös nuoremmalta väeltä.

   Poista
 6. Haittaako, jos toistan itseäni? Niin hieno!! :)

  VastaaPoista
 7. Oi miten hieno paketti! Tuosta paketista ilahtuisi moni nuori skeittailija! Hieno idea jälleen :)

  VastaaPoista
 8. Kiva paketti ja näppärää kun skeittilaudan saa irti.
  Juuri tuollainen sormilauta on ainoa skeittivekotin, jota minä suostun kokeilemaan.Toisaalta mäenlaskua (istualtaan!) voisi harrastaa kesällä skeittilaudan päällä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Samoin täällä. Tuo sormiskeitti ja mäenlasku ovat meille sopivia aktiviteetteja :)

   Poista
 9. Hauska idea! Varmasti tulee käyttöä skeittajan äitinä!

  VastaaPoista
 10. Mistä näitä ideoita pursuaa :) Sormiskeitit meiänkin poikien piti saada ja ainoat mitä niillä tehtiin oli kiusanteko jalkapohjille :) Muksaa onnistumista projekteissanne!

  VastaaPoista