Search

Kaikki paketissa -kirja

Kaikki_paketissa_kirja

Tältä sivustolta löydät ajankohtaiset tiedot Kaikki paketissa -kirjasta ja tapahtumat, joissa Jani ja Aleksi ovat mukana.

Kaikki paketissa -kirjan esittely:

Janin ja Aleksin ohjeilla räätälöit tavallisista askartelutarvikkeista jokaiseen tilaisuuteen sopivan, astetta hienomman paketin. Kirjan vinkeillä saat läheistesi leuat loksahtamaan!

Häälahjaksi annettavat samppanjapullot puetaan tyylikkäästi morsiusparin vaatteisiin, isänpäivän solmiot rullataan herkullisiksi kuppikakuiksi ja tavallinen lahjanauha taipuu suloisiksi töppösiksi ristiäislahjan päälle. Kirja opastaa myös esimerkiksi täydellisen rusetin tekemisessä sekä hankalanmuotoisten lahjojen paketoimisessa ja vinkkaa, miten tavalliset lahjat, kuten kirjat, kukat, lahjakortit ja setelit, voi kääriä uudella kekseliäällä tavalla.

Mukana on paketointi- sekä diy-lahjaideoita kaikkiin vuodenkierron juhliin ystävänpäivästä jouluun sekä muihin merkkipäiviin syntymäpäivistä ristiäisiin. Näyttävyydestään huolimatta paketit onnistuvat keltä vain, ja ne syntyvät helposti saatavilla olevista tai jo valmiiksi kotoa löytyvistä tarvikkeista. Kirjan on kustantanut Nemo.Kaikki-paketissa-jani-koskinen-aleksi-lindberg


Kaikki paketissa -kirjasta kirjoitettua:Suvikukkasia-blogi: Kaikki Paketissa


Minäkö keski-ikäinen? -blogi: Kaikki Paketissa

Pinkit korkokengät -blogi: Askartelua ja gluteenittomia testauksia


Katin asiat: YouTube-videolla Kati testaa paperikukan tekoa ohjeillamme

Kirjasta on kirjoittanut myös:

Kauneimmat Askartelut -lehti, Iltalehden Ilona (joulunumero), Ihana-lehti ja Pirkanmaalla ilmestyvä Paikallislehti Uutisoiva


Kirjan ideoista toteutetut videot:
1 kommentti

  1. Poista , posti. Käytä hakua. Muokata. Kommenttia. Google. Tiliäsi. Jos haluat. Haillta kymmenen voi

    VastaaPoista