Search

Kynttilän värjäys vahaliidulla - näin värjäät kynttilät helposti kotikonstein!

kynttilän-värjäys-vahaliidulla

Hyvää alkanutta uutta vuotta! Joulu on juhlittu ja paluu arkeen alkamaisillaan. Joulukoristeet on aseteltu takaisin kaappiin, mutta tunnelmointi jatkuu läpi talven kynttilöitä poltellen. Ostimme loppuvuoden alennusmyynneistä useita paketteja kynttilöitä, joita innostuimme värjäämään kotikonstein. Kynttilän värjäys onnistuu esimerkiksi vahaliidulla. Helppo ja hauska tapa antaa kynttilälle ripaus persoonallista ilmettä. 

Alla olevalta videolta näet, kuinka kynttilän värjäys vahaliidulla tapahtuu. Tarvitset vain valkoisia kynttilöitä, vanhoja valkoisia kynttilän jämiä ja vahaliidun. 

 
vahaliidulla-värjätyt-kynttilät

Näistä tuli niin kivoja, että taidamme loppuvuodesta tehdä itsenäisyyspäivän kynttilät samalla tekniikalla.

Uuden vuoden kunniaksi päätimme perustaa oman tilin myös Tik Tok -palveluun. Alku on mennyt vielä opetellessa, mutta eiköhän se siitä tutuksi tule pienin askelin. Löydät meidät @kaikkipaketissa

Miten sinun alkuvuosi on lähtenyt käyntiin? Tuleeko kynttilöitä polteltua vielä joulun jälkeen?

6 kommenttia

 1. Taas niin ihana idea. Minulla on tuolla yksi pitkä kynttilä odottamassa sitä teidän edellisen vinkin toteutusta, siis kynttilän kiertämistä :)
  Täällä poltellaan kynttilöitä pitkälle kevääseen, koska miksipä ei!
  Ihan kivasti on vuosi lähtenyt käyntiin ja toivottavasti jatkuu samalla mallilla koko vuosi.
  Ihanaa viikkoa teille kahdelle <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos taas kivasta vinkistä, pitää aina kokeilla kun uutta ideaa tulee teiltä, mutta nyt olen polttanut kaikki kynttilät, ehkä ostan pääsiäisiksi pitkiä kynttilöitä, jämä kynttilöistä tein pari isoa roihua ulos.Hyvää vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Mukava idea! Kynttilöitä kyllä riittää. Kruunukynttilät ovat vähissä, mutta pöytäkynttilöitä vielä riittää. Hyvää loppiaista ja viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea ja tätä pitää kyllä testata.Kynttilötä poltellaan meillä läpi vuoden ja olen myös tehnyt niitä itse :) Kiitos,hyvin on vuosi alkanut ja samaa toivon myös teille <3

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva idea, kiitos siitä! Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla :) Toivon, että tästä vuodesta tulee parempi kuin viime vuosi :)

  VastaaPoista
 6. Kiva idea! Näin tuon videon instan puolella. On taitavia videoita, mitä olette tehneet.

  VastaaPoista