Search

Ikean joulu 2018

ikea-joulu2018_

Syksyn lämpöaalto alkaa olla takanapäin ja ajatukset siirtyvät hiljalleen talven juhlakauteen. Lähestyvä joulusesonki näkyy jo kaupoissakin. Saimme ensikosketuksen jouluun viikonloppuna, kun vierailimme Ikean tavaratalossa. Huonekalujätin Vinter-erikoismallisto yllätti positiivisesti. Se sisältää laajan kattauksen koristeita, valosarjoja, lahjalaatikoita, lahjapapereita, tekstiileitä sekä tuotteita leipomiseen ja ruoanlaittoon.

Joulukoti on tänä vuonna lämminhenkinen, viihtyisä ja varsin ylellinen täyteläisine väreineen ja uhkeine materiaaleineen. Syviä värejä ja kullan hohtoa on paljon. Myös kukkia nähdään enemmän kuin koskaan ennen. Kokosimme postaukseen pieniä makupaloja, miltä Ikean joulu 2018 näyttää.

ikea-joulukoristeet2018

Ikean joulu 2018 — inspiraatiota paketointiin


ikea-joulu-paperitarvikkeet

Kaunis paketti viimeistelee lahjan. Ikean suunnittelijat ovat jälleen onnistuneet luomaan hurmaavan kauniita pakkaustarvikkeita lahjahirmuille. Valikoimasta löytyy nauhoja, papereita ja lahjarasioita. Tummia, syviä värejejä ja ripaus kultaa. Näissä on tyyliä! Matkaamme tarttui muun muassa muutama lahjarasia ja paketillinen kauniita paperiruusuja, joita ajattelimme hyödyntää pakettikoristeina.

ikea-joulupaperi

ikea-paketointi

ikea-joulu-2018

Jouluvaloilla tunnelmaa kotiin


ikea-jouluvalot1

Vuoden pimein aika vaatii keskelleen pieniä valonpilkahduksia. Ikean joulumallisto sisältää tänä vuonna myös monenlaisia jouluvaloja. Ikkunaan ripustettavat tähdet ovat klassikkoja, mutta valoa voi tuoda kotiinsa myös sydämien, enkeleiden, sienien, jänisten, oravien ja lintujen muodossa. 

ikea-joulukoristeet2018-vinter

ikea-jouluvalot

Kaunista juhlapöytään


joulukattaus-ikea

Kaunis kattaus viimeistelee joulupöydän ilmeen ja kutsuu rauhoittumaan. Tänä jouluna erityisesti syvän punaiset ja siniset astiat luovat vangitsevan taustan juhla-aterialle. Ikean jouluastiavalikoimasta löytyy niin kullan- ja hopeanväriset astiat kuin yksinkertaisempaankin makuun sopivat.

ikea-joulukattaus2018

ikea-jouluruoka

ikea-joulukattaus

Ikea-glögi

Ikean joulu 2018 tarjoaa tälläkin kertaa kaikkea kaunista joulukotiin. Juhlakausi vilahtaa nopeasti ohi, mutta näillä tuotteilla lämpöinen tunnelma jatkuu läpi talven.

Jokos siellä aletaan hiljalleen fiilistellä lähenevää joulua? Bongasitko kuvista jotain sellaista, mikä voisi sopia omaan joulukotiin? 

Ikean joulumallisto löytyy tuttuun tapaan myös verkosta. Siellä voi ihastella lisää laajaa valikoimaa.

Tunnelmallista viikonloppua!

*Kuvat: Ikea

22 kommenttia

  1. Aivan mielettömän upeita tunnelmia. <3 Tykkään, Ikea on kyllä paras. Ihanaa viikonloppua teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että tänä vuonna Ikea on saanut ikuistettua kuviin todella hyvin tunnelmaa. Joulumieli tulee pelkästä katselusta :)

      Poista
  2. Joulukoristeita on kyllä vuosien varrella kerääntynyt mutta noi kärpässienet...ne vetoaa (ei siis myrkytystarkoituksessa ;) ) Joulua on tullut jo hieman mietittyä lähinnä puikoilla. Mukavaa viikonvaihdetta teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi sienet on kyllä aika veikeät :D Tuovat sellaista satumaista fiilistä :) Meilläkin jouluvaihde laitetaan kunnolla käyntiin ensi kuussa. Nyt vielä nautiskellaan syysjutuista muutaman viikon verran :)

      Poista
  3. Ihania kuvia, olisipa itselläkin noin paljon silmää kaikelle kauneudelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisen tunnelman kun osaisi itsekin ikuistaa kuviin, niin olisi melkoinen taito. Ihania juttuja oli Ikea pullollaan ja pieniä juttuja sieltä tuli kotiinkin tuotua :)

      Poista
  4. Voi miten tunnelmallisia kuvia. Piipahdin tänään Ikeassa ja katsoin että monenlaista ihanaa on.😍
    Leppoisaa lauantai-iltaa teille.💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin kävimme hieman muissa asioissa ja yllätys oli melkoinen, kun joulutori oli jo Ikeassa pystyssä. Kyllähän siellä sitten aikaa vierähtikin, kun piti kunnolla tutkailla koko joulumallisto :)

      Poista
  5. Kauniit kattaukset ja suloisia astioita. Ihana tunnelma kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kuvissa tosiaan tunnelma kohdillaan. Tuo tummanpuhuva tunnelma sopii talveen ja loppuvuoden juhlakauteen.

      Poista
  6. Rakastan näitä tummanpuhuvia kuvia, niin täynnä tunnelmaa. Saa nähdä, tuleeko sama valikoima myös Ruotsin ikeaan, suomen vastaavat on turhan kaukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kuvia kyllä jaksaa ihailla. Aivan ihania ja niin täynnä tunnelmaa. Luulisin, että sama valikoima tulee kaikkiin Ikean tavarataloihin eli ei tarvitse tänne asti lähteä rullailemaan :)

      Poista
  7. Ihanan tummaa ja pehmeää! Meilläkin siirryttiin talvikauteen samettiverhojen myötä. Pitääkin esitellä blogissa vaikka huomenna. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samettiverhot <3 Pitääpä tulla kurkistamaan, kun saat ne blogiisi näytille. Varmasti aivan upeat!

      Poista
  8. Onpas ihanan tunnelmallisia kuvia! Ikea on onnistunut nyt kyllä todella hyvin.Mukavaa lokakuuta! p.s Kirjotin ensin että joulukuuta..hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tällä kertaa Ikea on saanut todella tunnelman kohdilleen <3 Kohtahan se joulukuukin jo on ;)

      Poista
  9. Terveisiä vaan täältä Tuiskulasta jossa "sisustusvalot" kajastaa tunnelmaa, torttuja leivottu ja glögit lämmittää illalla :)
    Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin ollaan samoissa fiiliksissä, ekat glögit lämmitetty ja ulkovalot viritetty ;) Ihanaa syysviikkoa myös sinulle Nina!

      Poista
  10. Joulu on niiin ihanaa aikaa <3 <3

    VastaaPoista
  11. Ihania tunnelmakuvia �� minua miellytti tietysti eniten erilaiset valot, joita tuntuu olevan joka lähtöön. Kyllä täälläkin jo joulun valmistelut ovat alkaneeet.

    VastaaPoista
  12. Jos näillä kuvilla ei pääse joulutunnelmaan niin ei sitten millään.. aivan ihanan tunnelmallisia nämä Ikean kuvat <3
    Joitain tunnelmavaloja täälläkin jo viritelty,mutta myöhemmin sitten lisää :)
    Mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia, ihania tavaroita. Tuosta löytyi paljonkin sellaista mitä haluaisin omaan kotiin. Joulua on niin kiva järjestää ja fiilistellä. :)

    VastaaPoista