Search

Ei pöllömpi sunnuntai + arvonnan voittaja

pöllö
Viikonloppu vierähti jälleen nopeasti. Meillä piipahti myös melko suloinen vieras sunnuntaiaamuna. Hetken aikaa ihmettelimme, että mikäs kumma se siinä kukkalaatikon päällä istuskelee. Pöllöhän se sieltä höyhenpeitteen alta kuikuili. Hetken aikaa se siinä ihmetteli maailman menoa, kunnes lensi tiehensä. Kuvan saimme sentään napattua parvekelasien takaa. Varsin suloinen veikko, eikä kovin säikkykään tuntunut olevan. Helmipöllöksi epäilemme.

Eipä ollut muutenkaan pöllömpi viikonloppu. Posti kiikutti meille ihastuttavan joulukirjan, jota selaillessa hiipi ensi kertaa jo pienoinen joulufiilis rintaan. Pian sitä saa alkaa jo suunnittella, mitä kivaa sitä tänä jouluna keksisi. Tuosta joulukirjasta kerromme lisää piakkoin ja pääsemme myös ilahduttamaan muutamaa lukijaamme samaiselle opuksella. Palataan siihen viikonloppuna.

Sitä ennen on aika arpoa edellisen arvonnan voittaja. Palkintona arvonnassa oli Urtekram Men -sarjan tuotteita. Random.org-arvontakone arpoi tällä kertaa voittajaksi Millin kommentillaan:

Nämä menee kyllä joulupakettiin miehelleni, vaikka arpaonni ei suosisikaan! Hän on siirtynyt täysin luonnonkosmetiikkaan muutama vuosi sitten ja luottotuotteet ovat vielä vähän hakusessa :) Hän on myös kovastikin 2in1-tyyppinen ihminen, joten arvostaisi näiden helppoutta :D

Olemme voittajaan yhteydessä vielä tämän päivän aikana. Myös Instagramin puolella ollut arvonta on päättynyt ja onnellinen voittaja on julkaistu arvontakuvan kommenttiosiossa. Paljon onnea voittajille!

urtekram

Puhtia uuteen viikkoon!

18 kommenttia

 1. Minä luin tänään laboratorion jonossa ihan röyhkeästi Avotakan 2014 joulunumeroa. :D Ja katselin viikonloppuna Ikeassa minikuusia sillä silmällä. Olisin varmaan muutoin kiikuttanut yhden kuusen kotiin, mutta tuo oma Grichini olisi saanut varmaan hepulin moisesta räikeästä joulunmerkistä lokakuussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vähän joutuu täälläkin himmaileen jouluinnostuksen kanssa. Mutta ei kauaa enää. Marraskuussa mielestäni jouluilu on jo ihan Ok ��

   Poista
 2. Ei pöllömpi kuva :) Mukavaa uutta viikkoa ja onnea voittajille :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan suloinen vieras teille olikin tullut kylään.
  Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Olipa hauska vieras. Noitahan ei kyllä ihan joka päivä vieraillekaan. Onnea voittajalle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan. Hetken ihmettelin että mikä kumma se siinä pihassa oikein on, kunnes tajusin että pöllöhän se 😃

   Poista
 5. Onnea voittajalle! Niin se joulukin lähestyy, joten hyvä on välillä jo lahjajuttuja miettiä. Tuo pöllö on kyllä niin kaunis eläin ja vielä teillä parvekkeella. Hyvä, kun sait kuvan otettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ollut kovin säikky pöllö, että just saatiin otettua kuva ennen kuin se liihotti tiehensä.

   Poista
 6. Pöllö ei liene tutuimpia lintuvieraita, mutta varmasti hauska yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan. Ensimmäinen kerta, kun sellaisen pihassa näen. Talitinttejä pörrää senkin edestä.

   Poista
 7. Voi miten suloinen vieras:)♥ Onnea voittajalle ja ihanaa syksyistä viikkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 8. Hieno kuva pöllöstä! Oikea otos :) Ihanaa päivää sinne ja onnea voittajalle <3

  VastaaPoista
 9. Ihana pöllövieras terassilla :) Onnea arvonnan voittajalle kivasta palkinnosta :) Iloista lokakuuta teille :)

  VastaaPoista
 10. No hei wau, en ole eläessäni nähnyt pöllöä noin läheltä (eläintarhoja ei lasketa)! Ja saitte vielä kuvankin! <3 Ihanaa syysviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Siis toi pöllö oli niin ihana <3

  VastaaPoista