Search

Jani ja Aleksi - keitä me olemme?

jani-ja-aleksi-kuva

Moikka! 

Onpa mukavaa, että olet tullut kylävierailulle blogiimme. Taidammekin keittää sumpit siitä hyvästä. Samalla voisimme pikaisesti esittäytyä, jotta tuntisit olosi tervetulleeksi.

Olemme Jani ja Aleksi, Järvenpäässä asusteleva kaksikko. Vuonna 2014 saimme päähämme perustaa lahjapaketointia käsittelevän blogin. Jo on kummallinen aihe, ajatteli moni tuolloin. Mutta niinhän se vain on, että meillä ihmisillä on mitä erikoisempia harrastuksia. Joku kerää pastillipurkkeja, toinen kokoaa tölkkiklipsuista haarniskoja, kolmas laulaa iskelmähittejä päällään seisoen. Me rakastamme kauniiden lahjapakettien tekemistä. Siitä se alkoi.

Emme koskaan ajatelleet, että blogissa vierailisi kukaan muu kuin oma perheemme. Yllätys oli melkoinen, kun kävijöitä alkoi tulla tuttavapiirin ulkopuoleltakin. Niin alkoi meikäläisten matka entuudestaan tuntemattomaan blogimaailmaan, joka on sisältänyt monia unohtumattomia hetkiä vuosien varrella. Ilman lukijoita ei olisi tätä blogia, siksi olemme kiitollisia jokaisella lukijallemme. Erityisesti sinulle siinä.

Neljässä vuodessa blogistamme on kasvanut kokonaisvaltainen askartelu- ja tee se itse -blogi, jossa käsitellään laajasti myös kodin sisustusratkaisuja ja välillä tuodaan terveisiä ulkomailta asti. Eikä paketointi-ideoitakaan ole unohdettu.

Muutama sana meistä. Emme ole askartelun, remontoinnin tai kädentaitojen ammattilaisia. Siksi ohjeillamme onnistuu kuka vain. Jos me osaamme, niin osaat sinäkin. Usko pois!

aleksi

Aleksi

*ammatiltaan luokanopettaja
*erityisesti paperiaskartelu lähellä sydäntä
*kärsivällinen ja löytää tavat toteuttaa mielikuvituksellisimmatkin ideat
*suurin osa blogissa nähtävistä töistä on Aleksin käsialaa

jani-

Jani

*työskentelee videosisältöjen parissa
*vastaa toteutusten ideoinnista ja blogisisällöistä
*harrastaa valokuvaamista
*luovuus on jokapäiväinen polttoaine
*ldearikas kaveri, mutta malttamaton


Tällainen parivaljakko siis täällä. Jos sinulla herää kysymyksiä toteutuksiimme liittyen tai haluat esittää toiveita, voit lähettää niitä meille osoitteeseen kaikkipaketissa(at)gmail.com

Meitä voit seurata myös somessa, esimerkiksi Instagramissa ja Facebookissa.

Jahas. Kahvi on valmista, joten eiköhän oteta kupponen käteen ja nautita se kiitoksena visiitistäsi. Ota sinäkin kuppi kuumaa tai lasi viiniä ja tutustu rauhassa blogiimme. Ja kun saavut uudelleen, nautitaan kaffeplöröt silloinkin. Vaikka ihan nisun kera! Koska käyntisi saa meidät joka kerta yhtä iloiseksi.

Tervetuloa!nimet