Search

Muhkea torkkupeitto ja uusi Fanni K -sisustusmallisto

fanni k torkkupeitto
Uusi koti ja edessä häämöttävä kevät ovat saaneet sisustuskipinän pintaan. Tällä viikolla yksi haaveistamme toteutui, kun hankimme olohuoneen sohvalle muhkean torkkupeiton. Se on kaikkea mitä toivoa saattoi: pehmeä, kutsuva ja niin tyylikäs. Torkkupeitto on valmistettu paksusta löyhäkierteisestä langasta, ja kokoa sillä on 130 x 160 cm. Tämän peiton syleilyyn kelpaa käpertyä.

Harmaa käsinkudottu neulepeitto on osa upouutta Fanni K -sisustusmallistoa, jonka lanseeraustilaisuudessa piipahdimme keskiviikkona. Brändin takaa löytyy kotimainen Tammer-Tukku.

FanniK-viltti

torkkupeitto-fanni-k

Fanni K -sisustusmallisto koostuu erilaisista kodinsisustus-, keittiö- ja lifestyle-tuotteista. Pidimme erityisesti malliston monipuolisuudesta. Tarjonnasta löytyy varmasti jokaisen makuun jotakin. Olipa sisustustyyli romanttinen, klassinen, moderni tai teollinen, mallistosta voi poimia sopivia sisustuselementtejä omaan kotiinsa. Harva mallisto yltää samaan ja on silti ehyt kokonaisuus. Seuraavaksi hieman makupaloja siitä, mitä kaikkea Fanni K tarjoaa kodinsisustukseen.

Fanni K -sisustustuotteet

Fanni K -mallisto

FanniK-sisustustuotteet

Fanni K:n tuotteita yhdistää pehmeät värit, laadukkaat materiaalit ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. Mallistoon kuuluu esimerkiksi mattoja, joissa on jännittävä nahka- tai pitsireuna. Sellaisiin emme ole ennen törmänneet.

Mallisto on myös vahvasti ajassa kiinni. Astiat ovat kuin luonnon muovaamia teoksia, joiden muotokieli houkuttelee koskemaan tuotteen pintaa. Valikoimaan jopa kuuluu tuotteita, jotka on tehty kierrätyslasista. Hienoa!

Meitä ilahduttaa aina, kun luonnonmateriaalit ovat näkyvässä roolissa. Fanni K -mallistossa erityisesti villa, puuvilla ja juutti ovat vahvasti läsnä. Erityisesti ihastuimme tummaan juuttimattoon, josta emme harmillisesti huomanneet napata kuvaa.

Fanni K, siihen kiteytyvät tarinat ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat ovat osoitus, että mallisto ei ole nopealla aikataululla hutaistu. Mallistoa on nimittäin suunniteltu suurella rakkaudella muutaman vuoden ajan, ja nyt se on viimein nähnyt päivänvalon.

Fanni K

Fanni K matto

Fanni K -rahi

Tilaisuudessa meille tarjottiin myös mielenkiintoinen makuelämys Fanni K:lta. Kyseessä oli samppanjatee. Saimme pussillisen teetä kotiinviemisenä ja tänä iltana ajattelimme hemmotella kupposella kuumaa. Pientä arjen luksusta kevättalveen. 

Meille yksi illan huippuhetkistä oli, kun tapasimme sattumalta yhden blogimme vakiolukijoista, ihastuttavan Outin Outi's life -blogin takaa. Tätä hetkeä on odotettu jo muutaman vuoden ajan. Hauskaa riitti ja yhteiskuva ensitapaamisesta piti tietysti ikuistaa.

outi

Fanni K -malliston lisäksi Tammer-Tukku esitteli myös muiden brändien kevätkuulumisia. Ihania juttuja oli näytillä esimerkiksi 4Living-mallistosta. Niistäkin nappasimme muutaman otoksen, sillä erityisesti kuvissa vilahtavat säilytyskorit ja kehykset tekivät meihin vaikutuksen.

4 living mallisto

4living

IMG_5266

Tällaista kivaa sisustusrintamalla. Fanni K -malliston tuotteita on jo myynnissä useissa liikkeissä ja verkkokaupoissa. Laajin valikoima ja paras kokonaiskuva mallistosta välittyy Fanni K.n verkkosivuilta, jonka kautta tuotteiden tilaaminenkin onnistuu. Mainittakoon myös, että tuotteet ovat varsin kohtuuhintaisia, eli itseään ei tarvitse maksaa kipeäksi.

Mitäs pidätte meidän uudesta torkkupeitosta ja miltäs tämä uusi sisustustulokas eli Fanni K näyttää silmissäsi?

Kivaa viikonloppua!

20 kommenttia

  1. Paljon kaikkea kivaa 😊 Mökille löytäisin tuolta valtavan määrän toooosi tarpeellista tavaraa... Outin haluaisin itsekin tavata.

    Torkkupeitto on ihana. Mä hain juuri tänään postista langat tuollaista peittoa varten, puikot vain puuttuu.

    Ja hei, paljon onnea uuteen kotiin ❤️

    Ihanaa viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista. Mekin jossain vaiheessa haaveilimme, että olisi kokeillut itse tällaisen peiton tekemistä. Mutta aika, sitä ei vaan ole löytynyt. Varmasti tulee upea sinun peitosta. Me nautiskelemme täällä omasta peitostamme.

      Poista
  2. Jokaisella sohvalla on oltava kunnon torkkupeitto ja tyyny missä voi ottaa lunkisti. :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän alla kelpaa köllötellä <3 Ihanaa viikonloppua myös sinulle Minttu!

      Poista
  3. Edelleen olen pahoillani, että en onnettarena onnistunut teidän lappua nostamaan. Onneksi kuitenkin ostitte tuon peiton, koska onhan se aivan ihana <3 Olin koko illan ja vielä seuraavan päivänkin niin iloinen koko tuosta Tammer-Tukun tilaisuudesta ja siitä, että vihdoinkin nähtiin livenä. Olitte kyllä just niin ihania kuin ajattelinkin.
    Hyvää viikonloppua murut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tän kerran saat anteeks ;) ens kerral sit muistat ja tsemppaat! Oli kyl niin hienoa nähdä viimein, toivottavasti törmäillään taas pian! Tehdään joskus se road trip Tammer-tukun pääkallopaikalle! Ihanaa viikonloppua sullekkin Outi <3

      Poista
  4. No wau! Onpa upea juttu tuo Fanni K. Paljon kivoja tuotteita! Torkkupeitto näyttää ihanalta ja lämpimältä myös.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! Tosta kokoelmast ois voinu kotiuttaa monet monet ihanat jutut! <3

      Poista
  5. Oi vilukissana tuollainen peitto olisi kerrassaan ihana!

    VastaaPoista
  6. Oih..tuota torkkupeittoa,näyttää kyllä niin ihanalta ja lämpöisen pehmoiselta:) Onnea teille uuteen kotiin♥ Jäin vain ihastelemaan noita kuvia, niin paljon kaikkea upeaa näyttää tuosta Fanni K mallistosta löytyvän:) Kiva kuva teistä! Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kannattaa käydä tilaisuuden tullen ihastelemassa niitä kaupoissa, niin paljon kaikkee ihanaa, meinas lähtee ihan lapasesta :D Kivaa viikonloppua sinnekin<3

      Poista
  7. Kai se on tuo kevät, joka saa täälläkin sisustusinnon jylläämään. Viimeisimpänä olohuoneessa järjestys meni uusiksi. Tuo Fanni K mallisto näyttää todella kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kevään tulo tekee kyllä kummia :D Kohta alkaa lompakko huutaa jo paniikissa että ei enää sisustusjuttuja :D Onneks viimeisetki huoneet alkaa olla valmiita :)

      Poista
  8. Tuo peitto on niiiiin ihana ja kiva, että postasitte siitä! Haluan meinaan samanlaisen :))

    Ihanaa weekendiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tääl alla on nii ihana köllötellä :D super cozy! Vahva suositus ;)
      Ihanaa viikonloppuu myös sulle <3

      Poista
  9. Kuvistaa löytyy paljon kivoja juttuja!
    Ja torkkupeittonne on tosi ihanan näköinen. Miltä maistui samppanja tee? Tuollaiset arjen jutut ovat niin piristäviä ja hyvää mieltä tuovia.

    VastaaPoista
  10. Justiin eilen törmäsin näihin kivoihin Fanni K:n juttuihin täällä meidän paikallisessa tavaratalossa ja ihastuin todella. Piristävän, ja samalla sellaisen kivan seesteisen näköisiä uutuuksia, joista meille päätyy melko varmasti ainakin parit tyynyt.

    Ja Tammer-Tukussa on kyllä pakko jonain päivänä lähteä käymään, ei auta mikään. Siellä näyttää olevan niin paljon kaikenlaista kivaa.

    Iloista loppuviikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanan muhkea torkkupeitto ja tuohon kelpaa käpertyä. Fanni K:n mallisto oli ihana ja erityisesti ihastuin erilaisiin mattoihin.

    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  12. Kyllä on varmasti kiva sisustaa uutta kotia.
    Torkkupeitossa tyynyineen on niin mun silmälle sopivat värit :)
    Varmasti tuosta putiikista lähtisi mukaan vaikka ja mitä...

    VastaaPoista
  13. Tuo peitto on niin upea 😍 Fanni koolla vaikuttaa olevan upeita tuotteita 🙂 Ihanaa pääsiäisviikkoa 🐥😘

    VastaaPoista