Search

Bomb Cosmetics - käsintehtyjä ihonhoitotuotteita hurmaavissa pakkauksissa

bomb cosmetics suomi
Viime viikolla haimme postista paketin, josta tulvahti ihana tuoksu jo ennen kuin laatikon kansia ennätti raottaa. Paketin sisältä paljastui liuta herkullisen värisiä purkkeja. Vaikka kansissa vilahti muun muassa sanat maito, minttu, persikka ja hunaja, syötävistä tuotteista ei kuitenkaan ollut kyse. Ihanuudet olivat Bomb Cosmetics -nimisen yrityksen valmistamia ihonhoitotuotteita.

Suomessa Bomb Cosmetics on vielä suhteellisen uusi tuttavuus. Ihan uudesta toimijasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Bomb Cosmetics on Englannissa vajaa parikymmentä vuotta sitten alkunsa saanut kosmetiikkaa valmistava yritys. Alkujaan kylpypalloista tunnetuksi tullut yritys valmistaa nykyisin lähes kaikkia mahdollisia vartalonhoitotuotteita ja jopa kynttilöitä. Tuotteita yhdistää värikkäät pakkaukset ja hurmaavat tuoksut. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä ja niissä pyritään käyttämään mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia, kuten sheavoita, kaakaovoita ja eteeririsä öljyjä.

Tästä porukasta löytyi useampikin sellainen löytö, että jää meillä vakiokäyttöön ja löytänee vastaisuudessa tiensä aika moneen lahjapakettiinkin. Tutustutaanpa tuotteisiin vähän tarkemmin.

kynttilä bomb cosmetics

Bomb Cosmetics - arviot tuotteista


bomb cosmetics suihkuvoi

Mint Choc Chip suihkuvoi (365 g)
Bomb Cosmeticsin tuotekavalkaadista pomppasi ensimmäisenä tuote, jollaisen olemassaolosta emme edes tienneet. Kyseessä oli Mint Choc Chip -suihkuvoi. Jo yhden käyttökerran jälkeen on vaikea peitellä ihastumista. Paitsi että suihkuvoi tuoksuu herkulliselta minttujäätelöltä, se myös pesee ihon ja samalla kosteuttaa. Koostumukseltaan puolikiinteää suihkuvoita kauhaistaan kämmenelle ja levitetään suihkussa vartalolle. Kermainen suihkuvoi sisältää sheavoita, joka tähän vuodenaikaan tarjoaa tehokasta kosteutusta kuivalle talvi-iholle. Onneksi tuotteen purnukka on sen verran iso, että tämä ihanuus riittää useampaan suihkukertaan.


Milk & Honey vartalokuorinta (365 ml)


Maito ja hunaja. Siinäpä yhdistelmä, joka tekee tästä vartalokuorinnasta suorastaan ylellisen. Yhden testikerran perusteella ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Vartalokuorinta sisältää mm. sheavoita sekä puhtaita kamomillan ja myskisalvian eteerisiä öljyjä. Putelia kannattaa ravistaa ennen käyttöä.

Sea Salt suihkugeeli (300 ml)


Olemme aiemmin kertoneet, kuinka rakas elementti meri on meille. Helsingistä pois muuttaessa suurinta luopumisen tuskaa aiheutti tietoisuus siitä, että meri ei ole enää kävelymatkan etäisyydellä. Vaan merifiilistelyä voi kokea myös omassa suihkussa. Nimittäin Bomb Cosmeticsin Sea Salt suihkugeeli tarjoaa merellisen tuulahduksen kylpyhuoneeseen. Suihkugeeli sisältää merellisiä tuoksuja, kuten puhtaita eukalyptuksen ja piparmintun eteerisiä öljyjä. Tämä tuote sopii tuoksultaan myös miesväelle.

bomb cosmetics kosmetiikka

Facial Palatial kasvokuorinta (120 ml)

Kasvokuorintatuotteiden kohdalla olemme tarkkoja siitä, ettei tuote sisällä ympäristön kannalta haitallisia mikromuovirakeita. Facial Palatial kasvokuorinnassa niitä ei ole, vaan kuorintaraaka-aineena käytetään makeamantelinkuorta. Toinen kriteeri on, ettei kuorinta saa olla liian rouhea. Iho kun on herkkä, se ei kovin rouheaa kuorintaa kestä. Tämäkin asia täyttyy tässä tuotteessa. Hellävarainen kuorinta kaiken kaikkiaan.


Freedom of Peach kasvopuhdistusaine (210 ml)


Kevyesti persikalta tuoksuva kasvopesuaine on koostumukseltaan hyytelömäistä. Se levittyy iholle helposti ja vaahtoaa mukavasti. Joidenkin kasvopuhdistustuotteiden jälkeen iho tuntuu kovin kireältä ja kuivalta. Näitä ongelmia ei persikkaputsarin kohdalla ole, mistä suuri plussa. Tuote sisältää mm. bergamotin ja mandariinin eteerisiä öljyjä.


Paradise Skin kasvovoide (120 ml)


Tuoteselosteen mukaan Paradise Skin -kasvovoide vie ihon paratiisiin! Jos ei nyt ihan paratiisiin, niin lähelle ainakin päästään. Jos etsinnässä on kasvipohjainen kasvovoide, joka on koostumukseltaan täyteläinen, jättää ihon samettiseksi eikä kuivata, se on tässä! Vaikka voide on täyteläistä, se ei kuitenkaan ole liian raskas. Voide myös imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa kiiltäväksi ja rasvaiseksi. Toviin emme ole törmänneet yhtä hyvään kasvovoiteeseen. Tämä tuote voittaa monet kalliit luksustuotteet mennen tullen. Tuoksukin on sopivan mieto. Tämä jää meille aktiivikäyttöön.


Rose and Pink Pepper käsivoide (25 ml)


Asunnon remonttihommat osuivat pahimpaan pakkassaumaan. Ja nyt se on todistettu, että remppaaminen + pakkanen eivät ole paras yhdistelmä käsille. Vanajan korputkin kalpenevat näiden kämmenien kohdalla! Akuutein vaihe alkaa olla ohi, sillä olemme viikon verran sivelleet Bomb Cosmeticsin Rose and Pink Pepper -käsivoidetta käsiin ja rasva on onneksi tuonut kaivattua helpotusta tilanteeseen.  Ruusun ja pippurin yhdistelmä tekee tuoksusta lämpimän, suorastaan mielenkiintoisen.  Rosepippurin lisäksi tuoksua on lämmitetty santelipuulla ja meripihkalla.


bomb cosmetics kynttilä

Strawberry Daiquiri pursotettu kynttilä

Kosmetiikan lisäksi Bomb Cosmetics valmistaa niin kauniita kynttilöitä, että niitä ei millään raaskisi polttaa. Kynttilävalikoima on niin valtava, että valinnan vaikeus iskee. Tuoksuissakin on vara valita. Meidän pursotettu kynttilä kantaa nimeä Strawberry Daiquiri. Se on saanut inspiraationsa saman nimisestä drinkistä. Huumaavasta tuoksusta päällimmäisenä erottuu mansikka, mutta aistia voi myös tilkan rommia ja ripauksen sokeria. Eteeriset öljyt, lime ja ylang ylang antavat kynttilän tuoksulle viimeisen silauksen. 

Ei tätä kertakaikkiaan raaski polttaa. Onneksi näitä voi ostaa lisää ja kokeilla muitakin vaihtoehtoja. Ja hei, lahjana nämä kynttilät ovat verrattomia! Kynttilän paloaika on noin 30-35 tuntia.

käsintehty kosmetiikka

bomb cosmetics tuotteet

Entä ne meidän suosikit? Yksikään Bomb Cosmeticsin tuotteista ei aiheuttanut pettymystä, mutta kaksi tuotetta oli ylitse muiden. Paradise Skin -kasvovoide ja Mint Choc Chip -suihkuvoi tekivät ehdottomasti suurimman vaikutuksen. Hetkeen emme ole yhtä loistaviin tuotteisiin törmänneet. Plussaa annamme myös tuoksuista. Ne eivät olleet liian voimakkaita lukuun ottamatta kynttilöitä, joiden tuoksu saattaa olla joillekin asteen liian voimakas. 

Tuotteita on noin vuoden verran myyty myös Suomessa ja ne ovat menneet kuin kuumille kivillä. Välillä verkkokaupassa osa tuotteista on jopa päässyt loppumaan kovan kysynnän vuoksi. Ei ihme, niin mahtava tuotesarja on kyseessä. Jos innostut lukemaan lisää ja tilaamaan itsellesi testiin tuotteita, kannattaa kurkistaa Bomb Cosmeticsin suomen kielisille sivuille! 

Mikäli hempeät asiat ovat mieleesi, Bomb Cosmeticsin tuotteet vetoavat takuulla sinuun! Onko sarja sinulle tuttu vai kuulitko siitä nyt ensi kertaa? Mitäs pidät tuotteiden ulkoasusta? Eikös olekin aika vetoavan näköisiä?

*Postauksen tuotteet saatu Bomb Cosmeticsilta

12 kommenttia

  1. Oikein hyvän oloisia tuotteita ja hauskan värisiä pakkauksia:) Tuo kynttilä on tosiaan suloinen, en minäkään raaskisi polttaa..tuoksuttelisin vaan:) Nämä olikin uusia tuotteita minulle, enkä ollut ikinä tuollaisesta voista kuullut aiemmin:) Kiitos esittelystä ja mukavaa viikonloppua sinne teille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me vaan ihaillaan tuota kynttilää, kun se on niin hieno. Kunpa sellaisen osaisi itsekin tehdä :) Ja tosiaan, suihkuvoi oli täysin uusi tuttavuus meillekin. Eilen just taas illalla ylistettiin tätä saunan jälkeen. Ihan huippu tuote!

      Poista
  2. Sarja on tuttu ja ne tuoksut tulvahti heti mieleen tätä postausta lukiessa. Olen ostanut tuollaisia pursotettuja kynttilöitä muutamalle ystävälleni lahjoiksi.
    Mä haluan kyllä tuon minttusuklaa suihkuvoin myös itselleni, kuulostaa ihanan herkulliseltä :)
    Mukavaa viikonloppua ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porsotettu kynttilä onkin varsin kiva lahja oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nämä kynttilät ovat myös sellaisia, että sopivat käyttöön ympäri vuoden. Valikoima on tosi laaja!

      Poista
  3. Suihkuvoi kuulostaa jostain syystä erityisen ihanalle tuotteelle. Kynttilää ei ihan heti raaskisi polttaa, ihan syötävän näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo suihkuvoi tuoksuikin tosi ihanalle. Ja koostumus on kuten voissa, eli ensin jämäkkää ja levittäessä alkaa vaahdota :) Super mielenkiintoinen ja hyvä tuote!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Näissä on tosiaan herkullinen tuoksu, mutta myös ulkonäkö. Eipä paljon muuta voisi toivoa :)

      Poista
  5. OI, miten ihastuttavia tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Kiva, että näitä saa nyt myös Suomesta. Verkkokaupassa on tosiaan vielä runsain mitoin esillä muitakin tuotteita eli tässä postauksessa nähdyt ovat vain pieni pintaraapaisu kaikesta :)

      Poista
  6. Onpa ihastuttavia tuotteita ja tuota kynttilää en tietenkään raaskisi polttaa. En ole kuullutkaan aikaisemmin näistä tuotteista. Pitääkin käydä kuikuilemassa, mitä kaikkea heillä onkaan.

    VastaaPoista
  7. Aivan uusia juttuja mulle, kiitos esittelystä!
    Pakkaukset näyttää tosi kivoilta, kynttilä on supersöpö. :)

    VastaaPoista