Search

UMK-ilta Saara Aallon kanssa

Saara Aalto UMK Monsters
Hei hulinaa ja hui helinää! Otimme eilen pienen varaslähdön alkuvuoden suurimaan musiikkikarnevaaliin eli UMK18-kisaan, kun pääsimme Ylen kutsumana kuuntelemaan Suomea euroviisuissa edustavan Saara Aallon UMK-biisit ennakkoon. Paikalla oli myös itse tähti eli Saara Aalto.

Yleisölle kolmen kappaleen kattauksesta ensimmäinen maistiainen tarjoiltiin viime yönä, kun Monsters-nimeä kantava biisi näki kuunvalon osoitteessa yle.fi/umk. Kyseessä on tarttuva pop-kappale, jonka tekijäkaartiin kuuluu Aallon lisäksi Ki Fitzgerald sekä Joy ja Linnéa Deb. Jälkimmäiset tehtailivat muutama vuosi sitten Måns Zelmerlöwin voittobiisin Heroes.

Saara Aalto kertoi tilaisuudessa, että Monsters kertoo päänsisäisistä möröistä ja demoneista, jotka estävät tekemästä päätöksiä. Biisissä demoneille annetaan kylmää kyytiä ja julistetaan omaa vahvuutta päätöksenteossa. Biisi on todellinen korvamato!



Entäs ne loput Saara Aallon UMK-biisit? Herkkua on luvassa viikon välein. Toinen kilpailubiisi musiikkivideoineen julkaistaan ensi perjantaina 16.2. ja kolmas kappale viikko sen jälkeen 23. helmikuuta. Kappaleet ovat kuultavissa aina heti vuorokauden vaihduttua klo 00.00. Biisit löytyvät myös suosituimmista suoratoistopalveluista.

Vaikka pääsimmekin kuulemaan kaikki biisit jo ennakkoon, pidetään jännitystä yllä, eikä hiiskuta lopuista kahdesta vielä mitään. Mielenkiintoista on myös nähdä, millaiset show-numerot kappaleiden ympärille rakennetaan. Sillä on itse asiassa yllättävän paljon merkitystä, mitä biisiä lopulta äänestää. Odotukset ovat korkealla myös esitysten suhteen, sillä lavashow't on suunnitellut mm. Britney Spearsin ja Beyoncen kanssa työskennellyt koreografi Brian Friedman. 

UMK Saara Aalto

Saara Aalto Monsters

Biisiskaba huipentuu 3. maaliskuuta järjestettävään UMK18: Saara Aalto -lähetykseen, joka nähdään suorana Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 19 alkaen. Tuolloin katsojien ja kansainvälisten raatien äänet ratkaisevat. Lähetyksen juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen eli tuttu parivaljakko edellisvuosilta.

Suomen taival viisuissa ei viime vuosina ole ollut kovin menestyksekäs, joten nyt toivotaan tilanteen muuttuvan. Jo Saara Aallon ensimmäinen biisi on parempi kuin yksikään Ruotsin Melodifestivalenissa tähän mennessä kuultu kappale. Liekö naapurimaalla pientä kisaväsymystä. 

Jännityksellä jäämme odottamaan, millä biisillä Saara Aalto edustaa Suomea Lissabonissa toukokuussa. 

Saara Aalto euroviisut

Untitled

Me ajattelimme kunnostautua UMK-fiilistelyssä kunnolla ja suunnata maaliskuun 3. päivä paikan päälle Espoo Metro Areenalle. Eiköhän se paras kisasyke synny siellä! Liput tapahtumaan ovat myynnissä Ticketmasterissa!

Saara ja Meri toivottivat meidän lämpimästi myös tervetulleeksi asumaan Järvenpäähän. Luit oikein. Olemme löytäneet uuden kodin. Siitä lisää myöhemmin täällä blogissa. Nyt jatketaan UMK-fiilistelyä.

Mitäs mieltä olet Saara Aallon ekasta UMK-biisistä? Sana on vapaa. Euroviisubiisit totutusti jakavat aina mielipiteitä ja hyvä niin.

Kiitos Ylen UMK ja Saara Aalto mahtavasta illasta!

Mukavaa viikonloppua!

28 kommenttia

  1. Tykkään tosi paljon biisistä, videosta en niinkään. Mielenkiinnolla odotan seuraavia kappaleita. Pitäisiköhän sitä tänä vuonna jopa ostaa liput tuonne finaaliin? Nyt tuntuu siltä, että hommaan on panostettu kunnolla ja onhan Saara taitava laulaja. Terkuin Sanni Raumalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biisi on kyllä tosi hyvä :) Ja ehdottomasti kantsii maaliskuussa tulla paikan päälle kannustamaan paras biisi voittoon :)

      Poista
  2. Nyt on viisuilussa kyllä ihan eri asenne ja meininki kuin koskaan ennen. Kaikki on todellakin huomioitu isosti ja reippaalla Täältä tullaan! -tyylillä (peukku). Hyvä kun joku/jotkut uskalsi tehdä päätöksen valita täsmäesiintyjän ennakkoon, ja just Saaran.
    Ja melodia on tarttuva heti tässä ekassakin versiossa.
    UMK:n voisi kyllä korvata tänä vuonna lyhenteellä: GSG - Go Saara Go :D
    Teillähän on sitten koko kevät buukattuna :) kun UMK:ta ja muuttopuuhia - odotellaan mitä tuleman pitää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. GSG voisi olla just passeli nimi UMK:lle tänä vuonna :) Meillä tosiaan kevät on aika hulinaa muuton kanssa. Kaikki tapahtui niin nopeasti, ettei oikein ole ajatuksen tasolla ehtinyt vielä prosessoida asiaa. Viikonloppu sujui maalailun merkeissä ja parin viikon päästä sitten muutetaan uuteen kotiin virallisesti :)

      Poista
  3. Tykkäsin :D Kuulostaa ihan ruotsalaiselta ja sehän tuossa skabassa pelkkää plussaa ;)

    VastaaPoista
  4. En kerinnyt vielä kuunnella, mutta siellä on kyllä pojat ollu melko muikeena Saaran kainalossa :). Toivotaan, että pääsette sitten myöhemmin sanomaan olevanne melkein sukua euroviisuvoittajalle :).

    Iloista viikendiä ja Onnea uuteen kotiin jo nyt, jos en muista myöhemmin toivottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka. Ja oltiin kyllä aikas muikeina tuollaisesta tilaisuudesta. Pakkohan sitä oli päästä samaan kuvaan myös :D Mukavaa viikkoa sinulle :)

      Poista
  5. Ihan ensimmäiseksi; onnea uuden kodin johdosta! Voi miten hienoa <3

    Saaran tuotanto ei ole juurikaan itselleni tuttua, mutta tuosta kappaleesta tykkäsin kyllä kovasti. Kenelläpä meillä ei olisi päänsisäisiä demoneita ainakin joskus ;)

    Mukavaa viikonloppua teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että monella on jonkinlaisia demoneita päässä, jotka toisinaan estävät menemästä eteenpäin. Sitä sisäistä vahvuutta saisi itselläkin olla enemmän. Kivaa uutta viikkoa teidän perheelle!

      Poista
  6. Tää on kyllä ihan ehtaa Euroviisua, tykkään! Saaralle vihdoinkin saatu kunnon kansainvälinen meininki musaan ja videoon, jes! Diggailen myös ylikaiken hänen meikkilookistaan tässä videossa <3

    t. Martina

    VastaaPoista
  7. Kuulin tänään aamusta Saaran biisin radiosta ja itseasiassa tykkäsin siitä kovasti. Pitää kyllä olla tosi hyviä ne kaksi muuta kappaletta, että tämän voittaisi äänestyksessä. Hitsit, tehän tiedättekin jo millaisia kappaleita on tulossa.
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti iskee valinnanvaikeus, kun tulee aika päättää, mitä kappaletta äänestää. Pidetään tosiaan jännitystä yllä, eikä hiiskuta vielä noista muista biiseistä muuta :D

      Poista
  8. Minäkin kuulin eilen Saaran biisin ja jännityksellä odotan seuraavia. Onnea uuteen kotiin ja tervetuloa Järvenpäähän. Ollaan nyt vähän niin kuin naapureita. Minä asun Tuusulassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, meistä tulee tosiaan lähes naapureita. Aleksin sukua on sekä Järvenpäässä että Tuusulassa, eli siinä mielessä meille looginen asuinpaikka. Ehkäpä jossain vaiheessa siellä suuntaa tavataan :) Innolla odotamme uuteen kotiin muuttoa.

      Poista
  9. En välitä Euroviisu hommista. Nykyään kun se on hyväveli kisa ja harvoin se oikeasti hyvin tehty biisi voittaa :) saaran kipale on ihan tyypillinen Eurokisabiisi ja toivottavasti menestyy kisassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On totta, että viisut ovat muuttuneet vuosien varrella. Itse tykkään viisuista hyvän mielen tapahtumana. Pari vuotta sitten kävimme Tukholmassa viisuja katsomassa ja oli ilo huomata, kuinka ihmiset kannustivat kaikkia maita tasavertaisesti. Se oli upea asia ja toivoisi, että niin asiat menisivät myös viisujen ulkopuolla. Oli kaiken kaikkiaan kiva kokemus. Toivotaan Saaralle ja Suomelle onnea Lissaboniin :)

      Poista
  10. Saara Aalto on ihana💕ja Onnea myös uudesta kodista❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista Kristiina. Uusi koti on meille hieman samanlainen unelma ollut kuin nyt Saaran tavoittelema viisuvoitto. Meidän unelma toteutuu parin viikon päästä, toivottavasti Saaran sitten toukokuussa :)

      Poista
  11. Ihan mieletön homma ja tämä taisi olla silloin, kun oli tämä Fifty Shades hommeli, jonne tädit tietty teitä niin kaipaili. Mutta pakko myöntää, ennemmin Saaran kainalossa, kuin tätien hih.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, osuivat samalle päivälle nämä häppeningit. Mielellään tätienkin kainaloon oltaisiin tultu, mutta ilta Saaran kanssa oli niin ainutlaatuinen mahdollisuus, että päädyttiin siihen. Iloa viikkoosi Tiia :)

      Poista
  12. Hyvältä kuulosti! Tuo Saaran ääni on kyllä ihan mielettömän upea♥ Kiva kun pääsitte kuulemaan:) Onnea uudesta kodista ja Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saara on kyllä ihastuttava laulaja, joka hurmaa varmasti Euroopan. Myös laulullaan. Pidetään siis lippu korkealla :) Kivaa viikkoa Päden pajaan :)

      Poista
  13. Suomella on kertakaikkisen upea artisti tänä vuonna viisuissa. Ylpeitä saamme olla kävipä lopullisessa kisassa kuinka vain :) Voittoa toki lähdetään hakemaan! :)

    VastaaPoista
  14. Hieno kappale. Onnea Saaralle euroviisuihin :) Ja eritoten onnea teille uuteen kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Liisa onnitteluista. Onnea toivotamme kaikki myös Saaralle toukokuun karkeloihin.

      Poista
  15. Saara on kyllä ihan mieletön ja mikä parasta hän on meidän oululaisen oma tyttö❤️❤️❤️
    Telkusta kuulin sen kappaleen ja tykkäsin siitä heti eka kuulemalla tosi paljon mutta musiikkivideo ei ollut minun makuuni. Mutta silti Saara on ihana.

    VastaaPoista