Search

Tyylikäs teejoulukalenteri English Tea Shopilta

teejoulukalenteri
Adventtikalenteri on olennainen osa joulunodotusta. Ilahduttavaa on se, että joulukalenterit eivät ole enää vain lasten juttu, sillä myös aikuisille on tarjolla erilaisia adventtikalentereita aina lakritsista kosmetiikkaan. Meidän tämänvuotinen kalenterimme on English Tea Shopin teejoulukalenteri, joka sisältää 25 pussia luomuteetä. Teepussit on piilotettu pikkuruisiin rasioihin. Rasiat ajattelimme joulun jälkeen säästää, sillä niistä voi toteuttaa seuraavana jouluna oman joulukalenterin.


Meillä on ollut syksyllä julkaistun kirjan vuoksi niin paljon hulinaa, että itse tehty joulukalenteri jää tämän vuoden osalta haaveeksi. Onneksi teejoulukalenteri paikkaa tilannetta, jottei vallan joulukalenteritta tarvitse olla. Koska olemme suuria teen ystäviä, tämä joulukalenteri on kuin tehty meille. Täytyy myös todeta, että kalenteri on todella tyylikäs. Lisäksi kalenterista on iloa jopa useammalle henkilölle, sillä yhdestä teepussista saa hyvin parikin kupillista juotavaa.

teekalenteri

englishteashop

Entä kalenterin sisältö? Pakkauksen takaosasta selviää, että joulukalenteri sisältää seuraavanlaisia teesekoituksia:

2 kpl White Tea Lychee Cocoa - Luomu valkoinen tee kanelilla, kaakaolla, kookoksella ja litsillä. Haudutusaika 2-3 min.

2 kpl Post Festival Cleanse Me - Luomu vihreä tee rohtomangostanilla, kanelilla, ginsengillä ja acai-marjalla. Haudutusaika 2-3 min.

2 kpl Chai Immune Boost - Luomu rooibos-hauduke neilikalla, kanelilla, kardemummalla, valkosipulilla, kurkumalla ja punahatulla. Haudutusaika 3-5 min.

2 kpl Energise Me For Holiday - Luomu ruusunmarjahauduke hibiskuksella, omenalla, lakritsinjuurella, kanelilla ja ruusun terälehdellä. Haudutusaika 3-5 min.

2 kpl Unwind Me For The Season - Luomu sitruunaruohohauduke kanelilla, inkiväärillä, rohtomangostanilla, hibiskuksella ja sitruunalla. Haudutusaika 2-3 min.

2 kpl Peppermint Melon - Luomu vihreä tee kanelilla, piparmintulla ja lakritsinjuurella. Haudutusaika 2-3 min.

2 kpl Moroccan Spice - Luomu hauduke kanelilla, sikurilla, lakritsinjuurella, piparmintulla, inkiväärillä ja appelsiinilla. Haudutusaika 2-3 min.

2 kpl Oolong Lemon Raspberry - Luomu oolong-tee sitruunalla, vadelmalla ja kehäkukalla. Haudutusaika 2-3 min.

2 kpl Christmas Cake - Luomu musta tee appelsiinilla, omenalla, persikalla, kanelilla, inkiväärillä ja vaniljalla. Haudutusaika 4-5 min.

2 kpl Coconut Chai - Luomu musta tee inkiväärillä, kanelilla, kardemummalla, muskottipähkinällä, neilikalla ja kookoksella. Haudutusaika 4-5 min.

2 kpl Black Tea With Honey & Melon - Luomu musta tee lakritsinjuurella, kanelilla ja neilikalla. Haudutusaika 4-5 min.

2 kpl White Tea Coconut & Passion Fruit - Luomu valkoinen tee sitruunaruoholla, kaakaolla, inkiväärillä, kookoksella ja passionhedelmällä. Haudutusaika 2-3 min.

1 kpl Candy Cane - Luomu piparminttuhauduke ja vihreä tee.

teekalenteri2

joulutee

Joulukalenterin lisäksi English Tea Shopin valikoima kattaa myös muunlaisia joulu-uutuuksia. Organic rooibos gingerbread man -joulutee huumaa tuoksullaan. Kun Jani keitteli tätä teetä muutama ilta sitten, Aleksin ensimmäinen kysymys oli, leivotko sä jotain herkkuja. Ja siltähän se tuoksuu. Aivan ihana piparkakkuinen joulumaku! Maku on varmasti myös pienemmän väen mieleen.

Molempia tuotteita on myynnissä Hyvinvoinnin tavaratalossa*

Viikonloppuna blogissa kurkistetaan, millaiset adventtikynttilänjalat teimme taannoin. Ensi viikolla puolestaan tutustutaan tämän vuoden joulukirjoihin ja laitetaan ensimmäiset lahjat pakettiin. Paketoinnista puheenollen, meillä on viikonloppuna kirjakauppakiertue pk-seudun Suomalaisissa ja samalla myös paketoimme ihmisten kirjaostoksia. Kirjakauppakiertueestamme voit lukea lisää Suomalaisen sivuilta täältä!

Jokos teiltä löytyy jonkinlainen joulukalenteri?

*affiliate-linkkejä
*tuotteet saatu pr-toimisto Sugarilta

27 kommenttia

  1. Kaunis ja tyylikäs teekalenteri. Ainoan miinukset minulta saa se, että samoja makuja on useampana päivänä. Tuo on kiva, että ensi vuonna pääsee hyödyntämään nuo laatikot. Ihana kalenteri teen-ystävälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on tosiaan aina yhtä makua pari kappaletta. Siinä mielessä se on hyvä, että jos jokin tee on erityisesti mieleen, voi nauttia sitä vielä toisen kupillisen myöhemmin :) Ja juu, pikkulaatikot pitää säästää ensi vuotta varten :)

      Poista
  2. Oi, ihana kalenteri. Tämä voisi olla yksi vaihtoehto minun kalenterikseni joulunodotukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykätään kovasti, kun molemmat siemaillaan usein aamulla ja illalla teetä. Kahviakin tulee juotua, mutta varsinkin iltaisin tee parempi vaihtoehto :)

      Poista
  3. Hyvä kun kirjoititte joulukalenterista, olen ihan unohtanut sen töihin tuunailla.
    Ihana teekalenteri, itsekin tykkäisin, koska työpäivän jälkeen usein juon mielummin teetä kuin kahvia!
    Mukavaa keskiviikkoa teille ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ehtii kalenterit hankkia ja tehdä :) Tämä kalenteri on tosi ihana ja niin tyylikäs :)

      Poista
  4. Ihana. Meillä yritetään metsästää jotain kivaa kalenteria lapsille, josta jäisi sitä suklaanappia pidempi muisto. Viime vuonna oli muumien kirjajoulukalenteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjakalentereita olen katsellut monissa kirjakaupoissa. Esim. Mauri Kunnaksen kalenteri, jossa monta pientä tarinaa :) Toki myös erilaisia lelukalentereita on myynnissä. Eipä taida olla toimijaa, jolta kalenteria ei löytyisi :)

      Poista
  5. Onpa kiva kalenteri! Tuon voimin on mukava alotella joulukuun aamuja. 😊

    Meillä on tenavilla kaupankalenterit ja mun vuosia sitten tekemä itsetäytettävä kalenteri.
    Huolestuttavaa tässä on se että esikoinen oli sitä mieltä ettei kasiluokkalainen tarvi kalenteria.
    Sai sen silti.😀
    Miehellekin askartelen ylläriks jonkun pienen kalenterin.
    Mua niin kovin jouluttaa!

    Oikein mukavaa kiertuetta teille! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sielläkin jouluttaa jo kovasti. Ja hei, kyllä se kasiluokkalainen siitä kalenterista tykkää, vaikka muuta sanookin :D

      Poista
  6. Se on kyllä kiva että joulukalentereita on aikuisillekin❤Tuo piristystä päiviin...ihana teekalenteri! Mukavaa viikkoa ja turneeta niin ja hienoja paketteja🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina. Tosiaan kirjakauppoja kolutaan nyt viikonloppu. Sitten hieman rauhoittuu tahti. Alkaa akut tarvita hiljalleen latausta, kun tohotusta ollut monta viikkoa putkeen :)

      Poista
  7. Ainakin minun mieleni on jouluisin (ja muulloinkin 😀) lapsenomainen ja joulukalenteri sopii siksi hyvin myös aikuisille. Teillä on nyt puuhakasta aikaa, muistakaa pienet lepohetket.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä, että kalenterit tuovat sitä lapsuudesta tuttua joulunodotusta meille aikuisillekin. Lepohetkiä itsekin odotellaan, ja tämän viikonlopun jälkeen onneksi tahti rauhoittuu :)

      Poista
  8. Itselläni on nyt ekaa kertaa teekalenteri jossa irtoteetä! En näistä pussiversioista niin välitä. Kirjoittelin pienen avautumisen kalenterimaniasta blogiinkin. :D Rentouttavaa aikaa sinne hulinasta huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä tulla kurkistaan. Irtotee useimmiten pesee pussiteet, mutta täytyy myös sanoa, että Englis Tea Shopin teet ovat aina olleet maultaan aivan hurjan hyviä. Ja ovat myös luomua, joka hieno asia.

      Poista
  9. Ihana että kalentereita löytyy aikuiseen makuunkin! Kyllä se joulukalenteri aina vaan kuuluu siihen joulun odotteluun:) Tuollainen tee-kalenteri kuulostaa kivalta ja on kyllä nätti.. Mukavaa päivää sinne teille❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin kiva kalenteri tämä. Tykätään kovasti. Viime vuonna meillä oli lakritsikalenteri ja sekin oli vallan mainio aikuisten kalenteri. Tänä vuonna nautiskellaan teetä ja odotellaan joulua saapuvaksi :)

      Poista
  10. Kylläpä on super söpö kalenteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös meistä tässä on jotain viehättävää. Vaikka emme sinisen värin suurimpia ystäviä ole, tähän kalenteriin se sopii täydellisesti. Tuo sopivaa juhlavuutta kokonaisuuteen :)

      Poista
  11. Mietelause kalenteri on :) Teen juojana tykkään tästä teejoulukalenteri-ideasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mietelausekalenterikin kuulostaa kivalta. Enpä ole sellaisesta kuullutkaan. Hauska idea kerrassaan :)

      Poista
  12. Ostin Pojalle ja Likalle viime jouluna kyseiset kalenterit ja kysyin, että haluavatko nyt uudet. Poika kommentoi, että on vielä edellisiäkin juomatta pari, kun kannan hälle jatkuvasti uutta teetä :)
    No uudet saavta kuitenkin ja juuri tuolta hyvinvoinnin tavaratalosta ne on, kuten entisetkin :)

    Mukavaa ja toimeliasta viikonloppua teille!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tee säilyy suht pitkään, vaikka viime vuoden olisikin vielä juomatta. Meillä kun joka ilta kupponen teetä juodaan joka tapauksessa, niin ei taida jäädä ylimääräisiä :)

      Poista
  13. Nämä English Tea Shopin kalenterit ovat aivan ihania, samoin kuin heidän kaikki teensä.
    On ihanaa kun nykyään on niin paljon valinnan varaa joulukalentereissa, että taatusi jokainen alkaa löytää suosikkinsa :)
    Oikein leppoisaa viikonloppua teille <3

    VastaaPoista
  14. Onpa suloinen kalenteri. En ole aiemmin nähnytkään vastaavaa.
    Tykkäisin itse myös kosmetiikkakalenterista.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  15. Kiva kalenteri teen ystäville- Ja tosiaan, tuotahan voi uusiokäyttää myöhemmin.

    VastaaPoista