Search

Adventtilauta - joulukalenterin ja adventtikynttilän tyylikäs yhdistelmä

adventtilauta
Kaupallinen yhteistyö Lahjat.fi


Joulukoristeet ovat yksi suurimmista heikkouksistamme. Kuka voisi sanoa ei, kun eteen tulee jotain niin kaunista, että se suorastaan kutsuu päästä koristamaan kotiasi. Tänä vuonna koristearsenaalimme uusin tulokas on kaunis adventtilauta.


Puusta valmistettu adventtilauta on astetta persoonallisempi adventtikalenteri kuin perinteiset kaupan seinämallit. Lautaan kuuluu kuusen muotoinen osoitin, jota siirrellään laudalla päivä kerrallaan aina aattoon asti. Tyylikäs adventtilauta kertoo yhdellä vilkaisulla, mikä päivä on meneillään ja kuinka monta päivää aattoon on. Kaiken lisäksi se on todella kaunis.

adventtilauta4

adventtilauta3

Adventtilaudassa yhdistyvät perinteinen adventtikalenteri ja -kynttilä tyylikkäällä tavalla. Tammilaudan toisessa päässä on lasinen tuikkukippo, jossa voi polttaa kynttilää joka adventtisunnuntai tai halutessaan vaikka päivittäin.

Törmäsimme hieman saman tyyppiseen adventtilautaan ensimmäisen kerran jokunen vuosi sitten Saksassa. Jälkeenpäin harmitti, kun tuolloin ei sitä tullut ostettua. Suomessa adventtilautoja emme ole nähneet, kunnes sellainen tuli eteen lahjat.fi-verkkokaupassa. Lahjat.fi on tänä vuonna Suomeen rantautunut verkkokauppa, josta löytyy lahjaideoita kaikkiin elämän juhlatilanteisiin. Valikoima käsittää adventtilaudan lisäksi paljon muuta. Sivusto pursuaa erilaisia lahjaideoita lahjansaajan sukupuoleen tai ikään katsomatta. Aiemmin olemme kaupasta hankkineet muun muassa lahjansaajan nimellä kaiverretun grillivälinesetin. Valikoima käsittää hyötylahjoja, elämyslahjoja, designia ja huumorilahjoja. Nopeasta toimituksesta annamme suurta plussaa, sillä paketti on kiikutettu aina muutaman päivän sisällä tilauksesta.

adventtilauta5

Hykertelemme kyllä tyytyväisyyttä, kun meillä vihdoin on haaveilemamme adventtilauta. Ajattoman designin ansiosta adventtilauta on koriste, jonka ottaa esiin mielellään vuodesta toiseen.


adventtilauta1

Adventtilaudan lisäksi kotiutimme verkkokaupasta myös ihania lahjoja sukulaisille. Palataan niihin myöhemmin. Lisätietoa adventtilaudasta voit lukea täältä!

Onko adventtilauta sinulle entuudestaan tuttu? Entä lahjat.fi-verkkokauppa?

*kaupallinen yhteistyö lahjat.fi

32 kommenttia

  1. Ihana koriste!♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin mielestä tämä on todella tyylikäs ja simppeli. Nyt vain odotellaan joulukuuta saapuvaksi :)

      Poista
  2. Vitsit. Olin ihan unohtanut tuon verkkokaupan. Kiitos muistutuksesta. :)
    Tuo adventtilauta on kyllä söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii käydä kurkistamassa valikoimaa, sillä aika monta kivaa joululahjaideaa löytyy sieltä :)

      Poista
  3. Onpa kivan näköinen ja muutenkin kauniin eleetön ja mukava lahjaidea myöskin. Ihanaa viikonloppua pojat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Adventtilauta on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Kynttilä laudan päässä antaa koristeelle oman säväyksensä. Myös puu materiaalina on lähellä meidän sydäntä :) Mukavaa viikkoa Tiialle :)

      Poista
  4. Oi, onpa hauska kalenteri ja tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin niin iloisia, kun tämä löytyi. Tosiaan Saksassa jokunen vuosi sitten vähän samantapaiseen törmättiin, mutta se jäi silloin ostamatta. Jälkeenpäin harmittanut, kun niitä ei ole ollut Suomessa myynnissä, vaikka kuinka ollaan etsitty. No nyt on ja olihan se pakko saada :)

      Poista
  5. Tuollaista en ole aiemmin nähnyt, onpas yksinkertaisen kaunis! Mukavaa alkavaa joulunodottelua sinne teille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti monelle tämä on aivan uudenlainen tuttavuus. Upea kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tyylikäs ja tunnelmallinen :)

      Poista
  6. Yksinkertaisuudessaan kaunis :) En olekaan aiemmin törmännyt tuollaiseen. Mukavaa messuviikonloppua!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa. Messut on saatu nyt taputeltua ja ennättää vastailla kivoihin kommentteihin, mitä sillä aikaa blogiin tullut. Tämä adventtilauta on niin kiva, että oikein odotetaan jo joulukuuta saapuvaksi. Ja pianhan se sieltä tulee :)

      Poista
  7. Kerrassaan hauska!En olekaan ikinä törmännyt tuommoiseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni on todennut samaa, eikä näitä tosiaan ole aiemmin Suomessa näkynyt. Adventtilaudan design on sellainen, että se kestää aikaa. Siitä pidämme tässä erityisesti :)

      Poista
  8. Onpa tosi kiva idea tällainen adventtilauta. Kynttilä pehmentää ihanasti laudan vähän teollista tunnelmaa.
    Mukavaa viikonloppua teille ihanuuksille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kynttilä on kiva lisä kokonaisuuteen. Tässä tosiaan yhdistyy kaksi perinteistä adventtiin liittyvää asiaa: adventtikalenteri ja adventtikynttilät. Hauska oivallus tehdä tällainen yhdistelmä ikonisista asioista :)

      Poista
  9. Ei ole tuttu, mutta onpas jotenkin hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku näki Intagramin puolella tässä yhdennäköisyyttä mittatikun kanssa ja kyllähän tuossa sitä on ripaus :) En tiedä, onko tarkoituksella haettu, mutta kivan näköinen kokonaisuus tämä adventtilauta :)

      Poista
  10. Heh, onpa hauskannäköinen:) Kumpikaan ei ole ennestään tuttu, mutta postauksen perusteella voisi olla tutustumisen arvoisia molemmat. Illanjatkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan. Me löysimme muutaman muun kivan lahjaidiksen tuolta lahjat.fi-sivustolta ja niistä lisää vähän myöhemmin :)

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Eikö olekin. Mukavan tunnelmallinen varsinkin aamuhämärässä :)

      Poista
  12. Tykkään kovasti ajattomista ja yksinkertaisen tyylikkäistä esineistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. Tämä nousi kyllä tämän joulun lempparikoristeeksi meillä. Kiva ottaa esiin reilun viikon päästä :)

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Niin meistäkin. Pian tämän saakin jo ottaa käyttöön, sillä joulukuun ensimmäinen saapuu kovalla vauhdilla :)

      Poista
  14. Ekana mä katoin että mikä laskutikku kynttilän kanssa..mutta aivan ihana idea! Tyylikäs💕Mukavaa sunnuntaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on tosiaan ripaus laskutikkuakin, nyt kun sanoit ja tarkemmin adventtilautaa katselee :) Ihana on ja yksinkertaisen tyylikäs. Iloa ja tunnelmaa viikkoosi Kristiina :)

      Poista
  15. Ajattoman hieno ja yksinkertainen adventti lauta minkä tosiaan voi ottaa esille vuodesta toiseen. Tämä verkkokauppa ei ole tuttu ennestään. Uskaltaakohan käydä kurkkaamassa? Se voi koukuttaa, mutta onko se nyt niin vaarallista näin joulun alla. Kysyit meidän joulu perinteiden muuttumisesta. Tarkoitin ruuan suhteen. Meillä syödään nykyään porohyydykettä,muikun mätiä, halloumijuusto kesäkurpitsa pihvejä,erilailla valmistettua silakkarullia, savukalkkunaa, punajuuri sinihomejuusto laatikkoa, savustamme jouluaattona myös savukalat, teemme itse myös kylmäsavukalaa,savustettua lohen mätiä kananmunan päällä jne. Lahjoja meillä on ja aina pukki, vaikka ollaan jo aikuisia, kerran oli kaikki pukkina. Mutta näin lyhyesti.

    VastaaPoista
  16. Tämä onkin metka kalenteri. :)

    VastaaPoista
  17. Onpa kaunis!
    Olen kyllä käynyt tuolla sivustolla mutta en ole vielä tilannut.
    Ajatuksena onkin viettää vapaapäivää nettikaupoissa jouluostoksilla, kunhan lapset lähtee kouluun.😉
    Mä en nykyään viihdy yhtään kaupungilla kiertelemässä, joten ostan suosiolla osan netistä.

    VastaaPoista