Search

Kaikki paketissa -kirja ilmestyi ja Täditkin tubettaa siitä

kaikki-paketissa-kirja
Se on ulkona! Kaikki paketissa -kirja on saapunut kauppoihin ja olemme hurjan onnellisia siitä. Oli uskomaton kokemus nähdä kirja ensi kertaa omin silmin ja hypistellä sitä käsissään. Puolen vuoden työn tulos oli konkreettisesti nähtävissä silmien edessä. Eikä lopputuloksesta tullut mikään muutaman sivun pruju, vaan tuhti paketti erilaisia ideoita. Kirjaa myyvät mm. Suomalainen, Adlibris, Prisma ja monet muut kaupat. 

Laakereille ei jäädä lepäämään, sillä kirja liikuttaa meitä pitkin poikin Suomea koko syksyn. Tulevana lauantaina olemme Helsingin Kampin Suomalaisen avajaisissa. Jos satut liikkumaan suunnilla, tulehan moikkaamaan. Olemme paikalla klo 15.30-16.30.  

tädit-tubettaa

Kirjaturnee pärähti käyntiin kunnolla eilen, kun vietimme riemukkaan päivän Pinkit korkokengät -blogista tutun Maijun ja Minäkö keski-ikäinen? -blogin Tiian kanssa. Vierailimme vauhtikaksikon Tädit tubettaa -kanavalla kertomassa kirjastamme ja esittelimme opuksessa olevia toteutuksia. Kyllä siinä nauru raikui ja juttua piisasi. 

Koska antamisen ilo kumpuaa sydämestä, halusimme ilahduttaa Maijua ja Tiiaa meidän uunituoreella kirjalla. Lahjat paketoimme vastaanottajien mieltymysten mukaisiksi. Tiia on suuri Disney-fani, joten hänen pakettinsa sisälsi ripauksen Lumikin lumoa, kun taas Maijun paketissa oli hempeitä punaisen sävyjä, paperista askarreltu sydän ja ruusukuvioista koristenauhaa. 

lahjapaketti

Koko juttutuokiomme voit katsoa alla olevalta videolta. Kerromme mm. kuinka kirja sai alkunsa ja esittelemme muutaman toteutuksen kirjasta.



Laitoimme tädit myös hommiin. Kuinka Tiialta ja Maijulta sujui haastavan muotoisten lahjojen paketointi? Se selviää myöhemmin täällä blogissa.

Tällaista tohinaa täällä. Kannattaa myös seurata Tiian ja Maijun blogeja sekä tilata Tädit tubettaa -kanava.







Mukavaa alkavaa viikkoa! Ensi viikolla blogissa laitetaan kynät ojennukseen.


42 kommenttia

  1. Kiitos teille. Meillä oli niin sairaan hauska päivä ja kirja on hieno. Onnea vielä kirjasta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Maiju, kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos. Oli ratkiriemukas päivä ja seikkailu jatkuu :)

      Poista
  2. Onnea niin paljon huikean hienosta kirjasta. Kun teidän blogia aloin aikoinaan lukemaan ja hei minä ei askartelevainen, niin tiesin jo silloin, että teistä vielä kuullaan. <3

    Sydämelliset kiitokset, että saimme olla mukana kirjatohinoissa ja pääsimme vielä askartelemaan. Eilisen päivän parasta antia oli teidän hieno kirja, se hyvyys ja postiviisisuus mikä päivässä vallitsi huippuhauskan kemian muodossa, herkut, askarteleminen ja kaikki, te mahtavat tyypit. Tädit on onnekkaita, että on saanut teidät ystäviksi, kiitos siitä. <3

    Mahtavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka kaunis kirjoitus Tiia. Melkein itku tulee, kun tiedän, kuinka sydämestä se tulee <3 Olemme niin onnekkaita, kun olemme tavanneet teidät. Iloa, naurua ja sopivassa suhteessa huumoria ja vakavampaakin asiaa. Elämää parhaimmillaan, jota saa noin huikeiden ihmisten kanssa jakaa. Kiitos teille. Ei ole sanoja, kuinka kiitollisia kaikesta olemmekaan <3 Tiedätte, kuinka tärkeitä olette meille.

      Poista
  3. Onnea, onnea ja kerran vielä onnea :) Eihän tämä nyt yllätys sinällään ollut, että teiltä kirja ilmestyi :) Sehän oli vain ajan kysymys. Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se meille kieltämättä pieni yllätys, kun sitä kustantaja alkoi kysellä loppuvuodesta. Toki siitä olemme haaveilleet ja nyt se unelma on toteutunut. Kiva projekti ja paljon oppinut uutta. Toivottavasti kirja on myös lukijoiden mieleen :)

      Poista
  4. Onnea vielä kirjastanne!Teitä on kiva seurata täällä blogissanne ja instassa.Pitääpä katsoa tuo video,tuttuja ovat nuo tubettajat!Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku. Tuo tätiparivaljakko taitaa monelle olla tuttu entuudestaan. Ihania ihmisiä. Oli suuri ilo viettää eilinen heidän kanssaan. Tuonne tätien kanavalla on tulossa vielä yhtä jos toista ja meistäkin näkee ehkä hieman humoristisemman puolen yhdellä videolla :)

      Poista
  5. Disney fanina ihan ihanan lumikki paketti.
    Onnea teille kirjasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu, arvasin, että pitäisit tuosta Disney-paketista. Sinusta tulee aina ensimmäisenä mieleen rakkautesi Disney-elokuvia kohtaan :)

      Poista
  6. Onnitteluja teille kovasti kirjasta!! Ihan mahtavaa! Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinne teille♥

    VastaaPoista
  7. Teitä on oikein hauska seurata täällä blogissa ja Instassa.Toivon oikein menestyksellistä pakettia❤valtavan työn olette tehneet! Onneaonneaonneaonnea🌼🌼🌼🌼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Kristiina, kun tykkäät seurata meidän menoa muissakin kanavissa. Ja kiitos onnitteluista :)

      Poista
  8. Vähänkö hienoa, että saadaan teiltä kirja!Täytyykin vilistää kirjakauppaan heti, kun tilaisuus koittaa.Toisaalta jos tilaisi adlibrikseltä niin ihan vahingossa voisi pompata mukaan joku lankakeräkin;)
    Tiian blogi onkin tuttu,mutta täytyykin käydä tutustumassa Maijun blogiin-kiitos linkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta Adlibrikseltä tosiaan tulee usein tilattua kaikkea muuta kivaa samalla, kun tekee kirjahankintoja. Kiva myös, kun heillä ei ole postimaksuja. Siitä suuri plussa.

      Poista
  9. Etsin tänään kirjaa Rauman Prismasta, kun olin sielläpäin kyläilemässä, vaan enpä löytänyt. Taidan tilata verkkokaupasta, kun en malta odottaa ja juosta kaupoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsiläinen, ei ollut tainnut vielä sinne ehtiä. Harmi. Kirja tosiaan tuli viime viikolla, joten ei aivan kaikkialle ole vielä ehtinyt. Netistä sitä kuitenkin saa jo :)

      Poista
  10. Siis niin huippua, että teiltä tuli tämä kirja. Olen hurjan ylpeä teistä kahdesta.
    Pitääpä käydä katsomassa video, että pääsee taas kikattelemaan.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtava päivä tätien seurassa ja heidän kanavalleen on tulossa vielä yhtä sun toista lauantailta. Niissä onkin sitten huumoria jo aivan kunnolla :D

      Poista
  11. Onnea mahtavasta saavutuksesta!!! Ja tuo kännykuva on ihan huippu, ihastuin siihen jo instassa <3 Mahtavia tyyppejä olette, täytyykin bongata kirja <3
    Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tuo kännykuva oli tosiaan jotenkin niin hauska, kun monta yrittää ottaa sitä somekuvaa samalla kertaa. Sitä se nykyisin on :D

      Poista
  12. Hei ihan mahtavaa, onnea! :)
    Pitääpä kurkkia, jos kirjanne tulee vastaan ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. Kurkista ihmeessä kirjaa, kun törmäät siihen. Paljon kivoja idiksiä (sen verran pakko kehua) :D

      Poista
  13. Onnittelut!
    Ja, oi miten ihanat paketit, niin tätien näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin :) Tuolla videolla voi nähdä tätien ilahtuneet ilmeet. Tiia oli aivan fiiliksissä Disney-paketista ja Maijukin piti kovasti omastaan :)

      Poista
  14. Onnea vielä kerran 💓 Tätä kirjaa täytyy päästä hypistelemään ja lukemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! 💐 Toivottavasti löydät sieltä inspiraatiota ja ideoita ❤️

      Poista
  15. Onnea teille hirmuisesti <3 Tuo kirja täytyy hommata, meillä kun tuo neiti on kova askartelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Ihanaa, että perheestä löytyy askarteluintoa 😍

      Poista
  16. Valtavasti onnea kirjan johdosta :)

    VastaaPoista
  17. Onnittelut hienosta kirjasta!💐💕
    Ja hyvää syyskuun jatkoa!

    VastaaPoista
  18. Kiitos Ma-Te. Mukavaa viikkoa sinullekin :)

    VastaaPoista
  19. Nuo paketit ovat niin tätien näköiset! Ihana päivä oli varmaan, ootte kaikki niin huippu tyyppejä 💓 Onnea uuden kirjan johdosta 🎂

    VastaaPoista
  20. Onnea kirjan johdosta! Aion tutustua teidän opukseen, kunhan saan sen käsiini. 😊
    Tsemppiä syksyyn!

    VastaaPoista
  21. Mä oon niin iloinen ja onnellinen teidän puolesta <3 <3 Aivan ihana juttu, jonka olette niin ansainneet <3

    VastaaPoista
  22. Onnea tuhannesti! Ihan mahtava juttu! Täytyykin käydä kurkkimassa, löytyykö täältä pohjoisesta tuota jo kauppojen hyllyiltä :)

    VastaaPoista
  23. Ihania paketteja <3 Kauniit paketit ovat kyllä ihania antaa ja saada! Onneksi kohta on taas joulu niin pääsee paketoimaan ;) Kivan kuuloinen kirja. Täytyykin olla tarkkana, kun lähtee kaupoille <3

    VastaaPoista
  24. Isot onnittelut - juhlahumua riittänee pitkään tämän tiimoilta :) Kirjan tuottaminen on kyllä hieno kokemus. Sitä on saanut olla seuraamassa aikoinaan vuosia kirjapainossa työskennelleenä suunnitteluvaiheesta painoarkkien ulosputkahtamiseen saakka, ja kun valmis lopputulos tulee sitomosta.
    Pitääpä tutkailla joko kirjaa on saatavilla täältä suunnalta.

    VastaaPoista