Search

Pyyhkeestä nalle

pyyhkeestä-nalle
Näimme taannoin ihastuttavan videon, jossa käsipyyhkeestä oli taiteltu suloinen nalle. Videolla homma näytti todella simppeliltä, joten pakkohan meidänkin oli sitä testata. Miten kävi, tuliko pyyhkeestä nalle? Niin selkeä kuin ohje olikin, pari yritystä vaadittiin ennen onnistumista. Ohjeessa ei esimerkiksi huomioitu, mihin kohtaan ripustuslenkki kannattaa sijoittaa. Siksipä jaamme täällä oman pyyhkeestä nalle -ohjeen, jossa ripustuslenkki on huomioitu. Tämä siksi, että pyyhenallesta tulee siistimpi, kun ripustuslenkki on piilossa. Linkki alkuperäiseen ohjeeseen löytyy postauksen lopusta.

Kun homman taitaa, pyyhkeestä taiteltu nalle syntyy muutamassa minuutissa. Jos olet aikeissa antaa käsipyyhkeitä lahjaksi, tämä on hauska tapa tehdä lahjasta astetta persoonallisempi. Pyyhenalle sopii moneen tarkoitukseen: lahjaksi ystävälle, ylioppilaalle, kerhotädille, opettajalle, ystävälle tai vieraiden iloksi omaan kypyhuoneeseen. Eipä tämä hassumpi mökkivieminenkään ole näin kesällä. Käsipyyhkeen lisäksi tarvitset kolme kuminauhaa, joilla nallelle muotoillaan pää ja korvat. Lisäksi tarvitset satiininauhaa, jolla kuminauhat saa viimeistelyvaiheessa katseilta piiloon.

käsipyyhkeestä taiteltu nalle

Pyyhkeestä nalle


pyyhenalle-ohje1


1. Asettele käsipyyhe pöydälle. Varmista, että ripustuslenkki on kuvassa näkyvällä tavalla vasten pöydän pintaa. Näin se ei ole häiritsevästi esillä lopputuloksessa.

2. Taita pyyhe toisesta reunasta keskelle

3. Rullaa toinen sivu pyyhkeestä puoliväliin

4. Toista sama toiselle puolelle. 

5. Taita pyyhe noin keskiosasta kahtia ja tuo lyhyempi pää "jalkaosan" päälle.

6. Avaa ylempiä rullia kuvassa näkyvällä tavalla.

pyyheohje2

7. Kun toinen osa on toisen päällä, muotoile nallen kädet ja jalat siisteiksi.

8. Laita kuminauha nallen kaulan ympärille.

9. Tee kuminauhoista nallelle korvat.

10. Peitä kuminauhat satiinauhalla. Kaulalle voi tehdä myös kauniin rusetin. Pyyhkeestä tehty nalle on valmis.

nalle-pyyhkeestä

Eikös olekin helpon tuntuinen tehdä? Entä oletko sinä sattunut näkemään netissä tuon pyyhkeestä taiteltu nalle -videon? Jos et, niin sen voit käydä katsomassa täältä! Samat asiat löytyvät meidän ohjekuvista, mutta niissä on tosiaan lisänä huomioitu ripustuslenkki. Jos innostut testaamaan, kerrohan meillekin, syntyikö sinun pyyhkeestä nalle.

Tällaisissa tunnelmissa on hyvä siirtää katseet kohti kesäkuuta, joka on lähes ovella. Meillä eilinen kului luonnossa villiyrttejä keräillen. Apurina lajien tunnistuksessa oli uutuuskirja, josta kerromme lisää ensi viikolla. Siihen asti Hej då!

32 kommenttia

  1. Voi miten mainioa idea. Ensimmäisenä tuli mieleen vauvakutsut ;)

    Ihanaa toukokuunloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu. Tämä käy tosi moniin juhlatilanteisiin. Siitä erinomainen idea 😊 Mainiota sunnuntaita!

      Poista
  2. Kiva nallukka :) mä voisin laittaa ihan omat pyyhkeet noin..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran söpöjä, että menisivät hyvin meidänkin kylppärissä 😊 Nämä nallukat suuntaavat lahjaksi 😊

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eiks olekin 😊 Miten sitä voikin saada pyyhkeestä jotain noin suloista 😊

      Poista
  4. Enpä ole tällaisia pyyhenalleja ennen nähnytkään. Voiko tämän jälkeen antaa pyyhettä lahjaksi taittelematta sitä ensin nalleksi? Pakko testata tätä! Tämän kaveriksi sopisi myös se itsetehty saippua.
    Aurinkoista sunnuntaita murut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Luulenpa, että tästä lähtien meillä pyyhelahjat näyttävät aina tältä :D Ja tosiaan, itse tehty saippua mukaan, niin kerrassaan on ihana lahja :)

      Poista
  5. Nää on aivan ihania:).Meidän lähipiirissä,kun on vauvakutsujen määrä vähentynyt uhkaavasti niin mietin että voisin kokeilla tuota jättipyyhkeelle.Ihailin taannoin kangaskaupassa tuplaleveää froteeta ja mietin miten huiput jättipyyhkeet siitä tulisi kummilapsille.Sitäpaitsi kyllä 16v/190cm kummipojan roikalekkin vielä nallen tarvitsee:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieluusti kuullaan, että onnistuuko tämä jättipyyhkeellä, jos innostut kokeilemaan :)

      Poista
  6. Hauska idea!
    Tätä on kyllä pakko kokeilla, kiitos ohjeesta;)

    VastaaPoista
  7. Ihana nallukkapyyhe idea :) Tämä onkin mukava kesävieminen esim mökille :) Aurinkoista sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyyhenalle on kiva vieminen mökille, kylään tai lahjaksi. Sopii oikeastaan mihin vain tilaisuuteen. Eikä vastaanottajan edes tarvitse olla lapsi, sillä kyllähän nallet ihastuttavat meitä aikuisiakin :D

      Poista
  8. Onpa hauska idea. Sopisi hyvin pienimmän kummipoikani pakettiin, joten jätän ohjeen korvan taakse. *Hyvää sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa teille ihanuudet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Viltsu Mari. Täältä tämä ohje löytyy, kun ensi kerran sitä tarvitset :) Mukavaa tiistaita ja loppuviikkoa!

      Poista
  9. Ihan mielettömän söpö idea. <3 Tuollaisen nallukan voisi lisätä myös vaippakakun kaveriksi, sillä vauvan kanssa tarvitaan myös rutkasti pyyhkeitä. ;) Minä pääsin edellisenä iltana nauttimaan vanhojen tyttökavereiden seurasta ja vaikka aikaa on vierähtänyt siitä, kun viimeksi nähtiin, tuntui kun yläaste olisi loppunut vasta eilen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, tämä olisi kiva lisä vaippakakkuun. Pitääkin muistaa, jos baby shower -kutsuja sattuu vielä ilmaantumaan. Kiva, että teillä oli onnistunut ilta tyttökavereiden kesken :)

      Poista
  10. Jälleen hauska idea ja tähän vielä mukaan itsetehty saippua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kiva setti tulee, kun siihen yhdistää vielä saippuan :)

      Poista
  11. Jestas, tällaisen paketin kokoan seuraavasta pyyhelahjasta :) Kiitos.
    Maailman hotelleissa on nähnyt jos jonkinmoisia pyyheviritelmiä, mutta näin söpöä nallea ei ole tullut vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin olemme kerran törmänneet hotellissa pyyhejoutseneen. Hienohan sekin oli, mutta tämä taitaa olla huomattavasti nopeampi toteuttaa. Tai tiedä häntä, kun ei joutsenia ole tullut pyyhkeistä taiteltua :) Ehkäpä sellaista pitää testata ensi kerralla.

      Poista
  12. Söpöjä pyyhenalleja!
    Ja mukavan selkeät ohjeet.

    Villiyrtti-juttua odotellessa. :)
    Mä oon miehen kanssa käynyt kansalaisopiston kurssilla aiheeseen liittyen, opit laitetaan käytäntöön ensi viikon tapaamisessa. Juuri kattelin pihalle ja totesin, että kuusen kerkkiä alkaa olla sen verran että niitä voisi käydä vähän keräämässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan innostuttu valtavasti noista villiyrteistä. Paljon on vielä opittavaa. Joku kurssi voisi olla myös aiheen tiimoilta mielenkiintoista suorittaa :)

      Poista
  13. Kivasti on viikko lähtenyt käyntiin. Toivottavasti sama meno jatkuu myös loppuviikolla. Silloin onkin yhdet yo-juhlat tiedossa :)

    VastaaPoista
  14. No voihan ihanuus. Onpa kiva vinkki <3

    VastaaPoista
  15. Olen myös ihaillut näitä pyyhenalleja jossain. Tuli kyllä nalleistanne söpöjä. Kyllähän lahjapyyhkeestä on minunkin tehtävä nalle, kun sellaisen lahjan annan. Tai voisihan sitä laittaa vieraille tervetulotoivotukseksi, kun tulevat yökylään.

    VastaaPoista