Search

Lahjaidea: Tarrahelmillä koristeltu juhlapullo

Lahjaidea tupaantuliaisiin
Lahjapullojen koristelussa on jotain koukuttavaa. Kummasti niiden ympärille innostuu aina keksimään uutta. Aiemmin täällä blogissa on ollut esillä säihkyvä kultahilepullo (klik!)hento höyhenpullo (klik!) ja vuosipäiväpullo hääparille (klik!). Tällä kertaa koristeina käytettiin Sinellistä hankittuja tarrahelmiä. Veimme taannoin kyläviemisinä kaksi pikkolopulloa, joihin taiteilimme isännälle ja emännälle omat kuviot tarrahelmistä. 

Emännän pulloa koristi tarrahelmistä tehty riipus, kun taas isännän pullossa kuvio oli - no äijämäisempi. Lisäsimme isännän juhlapulloon myös minirusetin, joka teki kokonaisuudesta juhlavan. Tämä on kiva lahjaidea myös tupaantuliaisiin.

Pullon koristelu tarrahelmillä

Pikkolopullon koristelu

Tarrahelmet muistuttavat puolikkaita helmiä, joissa on tarrapinta. Ne on helppo kiinnittää puhtaan pullon pintaan. Erilaisten kuvioiden keksimisessä vain mielikuvitus on rajana. Tarrahelmien lisäksi koristeiksi soveltuvat muutkin tarrat, myös ääriviivatarrat. Näissä pulloissa käytimme Sinellissä myytäviä tarrahelmiä (klik!). Valikoima käsittää myös erivärisiä puolihelmitarroja. Vaihtoehtoihin ja värivalikoimaan voi tutustua täällä (klik!). 

Ennen tarrojen liimaamista pulloista kannattaa poistaa ainakin toinen etiketeistä. Etiketin poistaminen onnistuu parhaiten liottamalla. Irrotetut etiketit voi sujauttaa kirjekuoreen ja liittää osaksi lahjaa. Näin lahjansaajan ei tarvitse myöhemmin arvailla pullojen sisältöä.

Kuohuviinipullon koristeluidea

Tuparilahjaidea

Tämän vuoden osalta pullojen koristeluideat taitavat olla tässä. Katsotaan, jos ensi vuonna kehittelisi jotain uutta taas lahjapullojen ympärille.

Mitäs muuta meille kuuluu? Toinen meistä vietti viikonlopun remonttipuuhissa, toinen taas teki runsaasta omenasadosta hilloa. Nyt kuulkaa on vuodeksi hilloa. Entä mitenkäs viikonloppu siellä sujui? Ja mitä pidät näistä juhlapulloista? Tuleeko jokin kuvioidea mieleen, miten sinä koristelisit pullon?


*Yhteistyössä Sinellin kanssa.

30 kommenttia

  1. Tyylikkäästi koristellut pullot.
    Mukavaa maanantaita teille!

    VastaaPoista
  2. No, on hienot! Meillä meni viikonloppu isompaa neitiä synttärijuhlissa kuskaillessa: Oli joka päivä kaverisynttärit! Kivaa, että on kavereita, mutta toivottavasti ei ihan koko vuotta näin vauhdiskasta ole, vaikka pääsinkin yhdessä neidin kanssa paketoimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina :) No teillä on ollut juhlaisa viikonloppu :) joskus ne sattuu kaikki samalle hetkelle :D

      Poista
  3. Onpas söpöt. Täällä on käynnissä varsinainen tahtojen taisto äidin ja tyttären välillä, aiheesta päiväunet. Tytär antaa kovan vastuksen kiekumalla ja jumppaamalla pinnasängyssä.

    VastaaPoista
  4. Todella tyylikkäät :)

    Mukavaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
  5. Onpa heti juhlavammat pullot, kun on koristeet paikallaan. Kivaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 saajatkin pitivät pulloista :) mukavaa viikkoa myös sinne ❤️

      Poista
  6. Upeat, kerrassaan upeat! Täytyykin heti kurkata noihin vanhempiin pullonkoristusjuttuihin. Täällä viikko on käynistynyt nuhaissa merkeissä. No kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja paranemisia sinne! Toivottavasti olisi vain pikainen syysflunssa :)

      Poista
  7. Tuosta naisen pullosta tuli ihan mieleen, kun annoin hyvälle ystävälle 18v lahjaksi shampanjapullon ja ripustin sen kaulaan riipuksen:).Oletteko koristelleet glögipulloja Jouluksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glögipulloja emme ole koristelleet, mutta erilaisia paketteja niiden ympärille on tullut tehtyä. Joskin täällä blogissa ei taida olla yhtään esillä. Laitetaan mietintämyssyyn :)

      Poista
  8. Aivan upeat tuli pulloista <3
    Viikonloppuna treffailin äitiä ja siskoani ja näin myös ystäviäni. Eilen illalla iski nuha-pahanen ja sitä tässä nyt yritän parannella, koska ensi viikonlopuksi olisi kiva reissu tiedossa lasten kanssa.
    Ihanaa viikkoa teille muruille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, nuhaa tuntuu pukkaavan joka suunnasta. Yleensä mä olen se, joka imuroi flunssat heti, mutta nyt on ollut hyvä vastustuskyky. Liekö syy, että olen syönyt tyrniä koko syksyn ja kesän :)

      Poista
  9. Tulipahan tyylikkäät ja juhlavat ja miehen versiokin on jotenkin maskuliininen eli jännä miten rusetti heti muutti asian. Jihuu täällä vihdoin toivuttu flunssasta eli nyt elämä taas maittaa aivan mahtavalle. :) Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtista, että flunssa kukistettu. Toivotaan, että pöpöt ovat tältä vuodelta taltutettu. Kivaa viikkoa myös Tiialle ja kiitos kommentista :)

      Poista
  10. Onpa tyylikkäät pullot! Nuo tarrahelmet on kyllä mukavia koristeluissa :)
    Me käytiin kilpaa poimimassa sieniä. Yhteistuloksena löydettiin 20l, joten tänään on urakkaa riittänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, teillä on ollut mahtava sienisato. Tänä vuonna metsä on tainnut tarjota parikin eri sienisatoa. Moni noukki sieniä jo heinäkuussa ja nyt niitä on jälleen puskenut pintaan uudelleen :) Leppoisaa syysviikkoa Nannalle :)

      Poista
  11. No siellä on oltu myös hillohommissa :) Säilöminen on kyllä mukavaa puuhaa ja toki itse tehtyjä hilloja kelpaa nauttia pitkin vuotta :)

    VastaaPoista
  12. On tosi kauniit, sopii hyvin mattapintaiseen pulloon ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti! Tykkämme myös itse mattapinnasta, se antaa pullolle lisää tyylikkyyttä

      Poista
  13. Tosi kauniit pullot. Tuossa onkin hieno idea koristella lahjapullo. Pelkään vain, että kun noin kauniisti koristeltu, ei sitä henno sitten avata. Liisa

    VastaaPoista