Search

Chic Company - lahja- ja paperituotteiden aarreaitta

chic company
Posti toi taannoin mukavan yllätyksen. Lähettäjä oli kotimainen lahja- ja paperituotteita myyvä Chic Company. Yrityksen verkkosivut ovat kuin astelisi pieneen karkkikauppaan. Tuotevalikoimaan kuuluu vaikka mitä kivaa aina paperi-, juhla- ja lahjatuotteista kalenterien tuunaustarvikkeisiin. Tyylikkäitä juttuja kaikki. Käykäähän vaikka kurkistamassa (klik!).

Chic Company halusi huomioida myös blogimme lukijat tarjoamalla alennuskoodin verkkokauppaan. Sen löydät postauksen loppupuolelta. Sitä ennen kurkistetaan, mitä kivaa meidän yllätyspaketti sisälsi ja mitä ehdimme jo Chic Companyn tuotteilla tuunata.


Onnittelukortti kultafolioinnilla


chic-company syntymäpäiväkortti

Erityisesti ihastusta herätti vaaleanpunainen synttärikortti, johon on koristeltu kultafolioinnilla teksti ”Make it pop like a pink champagne” ja valkoisella ”Happy B-Day!”. Voiko onnittelukortti olla paljon tyylikkäämpi? Kortin kanssa tulee yhteensopiva kirjekuori (klik!).

Cheers-lahjakassi


lahjakassi chic company

Myönnettävä on: vaikka rakastammekin lahjojen paketointia, välillä tulee turvauduttua lahjakasseihin. Ne ovat näppäriä ja nykyisin myös todella juhlavia. Hyvä esimerkki on Chic Companyn Cheers-lahjakassi (klik!). Kulta-mustassa lahjakassissa on upea design. Juhlavuutta korostaa kultafoliolla kirjailtu toivotus mustaa pohjaa vasten. Kassi on reilun kokoinen, eli sinne mahtuu isompikin lahja (30.5cm x 25.5cm) ja siinä on silkkinauhakahva.

chic-company lahjakassi

Tyylikkäät kiitoskortit


tyylikkäät kiitoskortit

Jostain syystä kutsun tai kiitoskortin lähettäminen sähköisesti on meidän mielestä tylsä vaihtoehto. Kortin tai kirjeen saaminen lämmittää vastaanottajaa aina enemmän kuin sähköinen versio. Pirskeiden jälkeen ystäviä ja sukulaisia voi kiittää esimerkiksi näillä supersiisteillä kiitoskorteilla. Valkoinen kortti, jossa pinkkejä palloja ja kultafolioinnilla koristeltu teksti ” Thank you ” (klik!). Hieno on! Mukana tulee myös kirjekuori.


Lautasliinat korostavat omia juhlia


lautasliina chic company

Ei ole väliä, mikä vuoden aika on – koristeltu lautasliina on täydellinen tapa korostaa omia juhlia. Chic Companyn sivuilta löytyy erilaisia malleja ja tyylejä juhlaan kuin juhlaan! Kuinka mukava sattuma, että nämä mustat cocktail-lautasliinat sopivat erityisen hyvin vuosi sitten ostamiemme Marimekon siirtolapuutarhamukien kanssa. Hyvä parivaljakko! Setti sisältää 20 lautasliinaa (klik!).




Purkkien koristelu washiteipillä


washiteippi chic company

Olemme washiteippien suurkuluttajia. Teippi on todella monikäyttöistä. Sitä voi hyödyntää paketoinnissa, korttien koristelussa, kalenterien tuunauksessa ja erilaisissa diy-projekteissa. Itse asiassa harvassa ovat ne asiat, joihin sitä ei voisi käyttää.

Olemme tovin etsiskelleet kivalla tekstillä varustettua kuvioteippiä, jolla voisi koristella muutaman keittiön purkin. Chic Companyn kuparin värinen ”SURE, I LIKE FUN” -kuvioteippi (klik!) oli kuin omiaan siihen. Washiteippi tarttuu hyvin erilaisiin materiaaleihin ja se on helppo irrottaa myöhemmin pois.

washiteippi-askartelu

washiteippiä-purkkiin

Ja arvatkaapas mitä. Chic Company antaa lukijoillemme -20% alennuksen verkkokaupasta ostetuista lahja- ja juhlatuotteista koodilla: KAIKKIPAKETISSA

Huom. Alennus myönnetään lahja- ja juhlatuotekategorioista. Paperikaupan ja syksyosion tuotteet eivät kuulu alennuksen piiriin.

Koodi on voimassa 2 viikkoa tästä päivästä alkaen (voimassaolo päättyy 3.10.2016). Kannattaa hyödyntää tilaisuus. Chic Companyn tuotteet nimittäin soveltuvat hyvin myös lahjaksi esim. pukinkonttiin, vink vink!

Onko Chic Company sinulle ennestään tuttu verkkokauppa vai kuulitko siitä nyt ensimmäistä kertaa?

33 kommenttia

  1. Pitihän sitä heti käydä tsekkaamassa nuo verkkosivut, eräät synttärit mielessä, ja olihan siellä toki jotainn, jota voisi hyödyntää.
    Olen pitkään haaveillut kankaisista lautasliinoista, mutta kyllä nuo mustatkin servetit kelpaisivat tänne ihan koska vain. Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollutkin ihana sivusto <3 kankaiset lautasliinat ovat aivan mahtavia mutta usein tulee turvauduttua paperisiin :) niistä löytyy niin paljon vaihtoehtoja piristämään kattausta :) niinkuin nämä kyseiset mustat :) kivaa viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  2. Ihan uusi tuttavuus on minulle-kiitos vinkistä:)
    Tuo teidän käyttämä teippi on huippu!Ja tuolta saisi niiiiin helposti ihanat lahjat omille likoille (5-13v)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se teippi on niin kiva ja muutenki kauppa on täynnä ihanuuksia <3 sinne vaan shoppailemaan ;)

      Poista
  3. Aivan ihastuttava uusi tuttavuus <3
    Vaaleanpunainen onnittelukortti on kaunis.
    Mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Se on ihana. Tässä juuri mietiskelemme, kenelle sen antaisi :) Leppoisaa viikkoa Outille!

      Poista
  4. Wautsi! Tosi kivan näköisiä ja juttuja! Mulla pyörii muut CHIC:sit mielessä nimittäin se sohva... ;)!!

    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  5. Uusi tuttavuus minullekin. Kauniita tuotteita sille joka askartelee. Itse olen vähän huono tuollaisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteet on kyllä aivan ihania ja väritkin niin juhlavia. Onneksi tuolta löytyy myös ihan valmiita lahjaideoita niille, jotka eivät askarteluista niin välitä. Mukavaa syysviikkoa Kristiina sinulle.

      Poista
  6. Voi mitä ihanuuksia tuo kauppa onkaan pullollaan :) valinnan vaikeus iskee...Tää kauppa olikin kiva saada tietää,järjestetään illanistujaiset kavereille ja onkin kiva tilata lautasliinoja ja muuta rekvisiittaa :)Mukavaa maanantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta löytyy tosiaan kivoja juttuja illanistujaisiin ja muihin juhliin :)

      Poista
  7. Aivan mielttömän ihania juttuja <3 Itse tykkään noista teipeistä kovasti, niillä saa pienellä vaivalla paljon aikaan :D

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se. Teipit on tosi monikäyttöisiä. Eniten tulee käytettyä lahjojen paketoinnissa, mutta muitakin juttuja niillä kätevä koristella :)

      Poista
  8. Aivan ihania juttuja niin siellä kuin sivustollakin. Kyllä enää nykyään harvoin lähetetään kortteja ja mikäs sen mukavampaa, kun saada postia. Mukavaa alkanutta viikkoa tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että itsekin voisi petrata tuossa korttien lähettämisessä. No joulukortit edelleen tulee lähetettyä ihan perinteisellä tapaa :)

      Poista
  9. Onpa kyllä ihania juttuja! Heti pisti silmään erityisesti nuo lautasliinat, joiden printti näyttää ihan liiduilla piirretyltä. Ihanan piristävän erilaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni muukin tuntuu ihastuneen lautasliinoihin. Ne on kyllä mageet :)

      Poista
  10. Teipit ovat monipuolisia. Tästä satsista tykkäsin kuitenkin eniten lautasliinoista. :)
    Mukavaa viikkoa teille ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppuna tarkoitus ottaa lautasliinat käyttöön :) Mukavan erilaiset :)

      Poista
  11. Kävin kurkkaamassa verkkokaupassa. Jopa on makeita juttuja. Kauniita lahjakasseja ja tuo sinun esittelemäsi syntymäpäiväkortti on suloinen. Ja joulukin lähestyy jossakin vaiheessa... Kiva kauppa!
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chic Companylla on tosiaan myynnissä vaikka mitä kivaa. Valinnan vaikeus iskee :) Aurinkoa loppuviikkoon Tuulalle :)

      Poista
  12. Vau, ihania! Ihan ensimmäistä kertaa kuulin tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meistä on mukava nostaa esiin suhteellisen uusia ja ennen kaikkea Suomessa toimivien yrittäjien verkkokauppoja. Chic Company on yksi tällainen. Kiva kauppa kaiken kaikkiaan :)

      Poista
  13. Ihania juttuja! Tuo oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta tuoltahan löytyisi vaikka mitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on tosiaan kaikkea kivaa niin arkeen kuin juhlaan. Ja välillä arjestakin voi tehdä juhlaa, esim. kivoilla serveteillä :)

      Poista
  14. Olipas hyvän näköinen washiteippi ja tyylikäs toteutus sen kanssa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina. Tuossa ei paljoa DIY-taitoja tarvittu, mutta välillä on kiva tehdä nopeita ja helppoja tuunauksia :) Mukavasti sai uutta ilmettä keittiöön.

      Poista
  15. Kiva vinkki, kiitos siitä. Lahjakasseihin turvaudutaan täälläkin välillä, tuolta löytyi vaikka mitä kivoja. Hauskan näköinen teippaus, mukavaa loppuviikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjakassit ovat tosi monikäyttöisiä ja niin helppoja käyttää. Nuo Chic Companyn lahjakassit ovat tosi tyylikkäitä. Melkeinpä voi sanoa, että tyylikkäimpiä mitä koskaan olemme nähneet :)

      Poista
  16. Postitse lähetetty kortti on aina henkilökohtaisempi ja täynnä tunnetta, toisin kuin sähköinen versio. Mukavaa syysviikkoa!

    VastaaPoista
  17. Chic Companylta huolisin kaiken ja ihan mielettömiä juttuja teillä esitteillä. Noista tulee vaan niin hyvälle mielelle. <3 Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Se on vaan niin ihana kauppa <3

      Kivaa viikkoa myös Tiialle <3

      Poista